in

OGLASILA SE VANBRAČNA KĆERKA MIKIJA MEĆAVE! Ocu poručila samo jedno!

Slatka-Tajna.Eu

Folker Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, dugi niz godina je u braku sa suprugom Milicom, sa kojom ima sina Ognjena i ćerku Aleksandru. Međutim, mnogi ne znaju da Miki ima i vanbračnu ćerku Mariju Marinković, koju je dobio sa Radmilom Đorđević.

Kako se navodilo u domaćim medijima, Miki je ćerku dobio sa Radmilom u vrijeme kada je pjevala sa njim u bendu. Pisalo se i to da je Radmila nakon pet godina od rođenja ćerke uspjela da se izbori da je Miki prizna.

Miki je godinama šutio o vanbračnoj ćerki, a o njoj je prvi put progovorio pred ulazak u “Parove” 2016. godine.

– Pa nema tu ništa sporno… Mi se čujemo. Ona živi u Italiji, nije tu. Ne viđamo se, ali se čujemo. Sve je u redu – rekao je Miki tada.

Tokom njegovog učešća u “Parovima” Marija se oglasila prvi put u javnosti na temu svog poznatog oca.

– Miki je fantastičan čovjek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije griješnik, neka uprti prstom na nas griješnike! Molim lijepo.. Imala sam prelijepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koja je bila i uvijek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu. Najgore je osuđivati, a ne razmisliti prije toga. Svako ima svoj neki razlog, zbog čega je sve to tako, i ja to podržavam.. Prezadovoljna sam, mogu reći da nije bilo.. njih.. ne bi bilo ni mene, a što je najgore ne bi bilo Magdalene – napisala je ona na svom Fejbuk profilu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Miki je nešto više rekao o njoj godinu dana kasnije kada je za magazin “Blic puls” pričao o odnosu sa suprugom Milicom.

– U mom životu je bilo svega i svačega i ona je prešla preko dosta stvari. Počevši od toga da se rodi vanbračno dijete. Moja ćerka Marija danas živi na Siciliji. To se dogodilo davne devedesete godine iz jedne bezazlene situacije, ali desilo se to što se desilo. Sa Marijom se čujem redovno. Ona se udala za jednog vrhunskog violinistu – otkrio je Miki.

Marija je, kao što možete da vidite na fotografijama sa njenog Fejbuk naloga, prava ljepotica.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SLOBA RADANOVIĆ UHVAĆEN U NEZGODNOM TRENUTKU SA BIVŠOM DEVOJKOM KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Evo šta su radili

LOŠE VIJESTI IZ KLINIČKOG CENTRA: U KCUS-u testiran mali broj uzoraka, svaki sedmi pozitivan na koronavirus…