in

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRIJETI: Ubit ću Staniju makar robijao 40 godina!

Slatka-Tajna.Eu

Kristijan Golubović je za crnim stolom, pred milionima gledalaca i prisutnim zadrugarima priprijetio Staniji Dobrojević da će je ubiti, ukoliko mu se ona ne izvini.

Dobio 11.900 eura

Sukob je počeo na “Farmi 6”, jer je Kristijan omogućio pobjedu Staniji, a za uzvrat mu je ona trebala dati 12.500 eura kako bi u Beograd doselile njegova supruga i kćerka dok je on u zatvoru. Preko advokata je dobio 11.900 eura, a onda su nastavljeni ratovi.

Optužbe da ga je prevarila je iznosio na društvenim mrežama, a onda je Staninja nedavno napisala da je saznala kako kćerka Kristijana Golubovića nije njegova. Ovo je bio novi povod za prijetnje, a sada je Golubović otišao korak dalje.

– Evo sad se kunem u svoje dvoje djece… Ubiću Staniju Dobrojević ili sam ili preko mojih ljudi, ako mi se ne izvini! Ubiću bilo koga ko mi vrijeđa djecu i spominje ih, pa makar robijao 40 godina – šokirao je Kristijan, a onda su skrenuli temu na druga pitanja gledalaca.

Stanija nije mogla da ostane mirna na ovakve reči, pa se javno oglasila putem svog Instagrama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nisam vjerovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vrijeme reagovala, apelovala i probudila svijest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno prijeti. Prije 5 godina me je ovaj čovjek javno reketirao, cijela zemlja je to gledala i niko reagovao nije! Sad javno prijeti smrću. Državo, reaguj. Dosta je više!

Krivične prijave

-Osim toga što ću podnijeti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nijemi, već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je moj život, a meni se večar javno prijetili smrću. On je meni prvi psovao majku, čitavu familiju i mrtvog oca! Imate sve snimke za dokaze! A ja sam tek na kraju iznijela samo ono što su meni njegovi najbliži rekli “da dijete nije njegovo”! Bez ijedne uvrede djeteta! Ili žene! – oglasila se Stanija iz Amerike.

Piše: N. N.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ULOŽILI MNOGO ENERGIJE I TRUDA: Ovih 11 takmičara slavi prolazak dalje

Rad nedjeljom podijelio javnost i poslodavce