in

ČITAV SVIJET U ŠOKU NAKON OVE OBJAVE: Avril Lavigne je godinama mrtva, ima bliznakinju

Slatka-Tajna.Eu

Fanovi koji su počeli dijeliti tu teoriju tvrde da ju je zamijenila njezina dvojnica, glumica Melissa Vandella. Govorili su kako su razlike između prave Avril i Melisse i više nego očite

Pjevačica Avril Lavigne danas puni 36 godina. Rođena je 27. rujna 1984. u Bellevilleu u kanadskoj pokrajini Ontario. Otac joj je dao ime po mjesecu travnju koji se na francuskom jeziku zove ‘Avril’.

Sa samo dvije godine počela je pjevati crkvene pjesme, a majka je bila prva koja je otkrila njezin talent za glazbu.
Lavigne je 1998. pobijedila na jednom natjecanju zbog čega je mogla ići s kanadskom pjevačicom Shaniom Twain (55) na koncertnu turneju.

Zatim se pojavila uz Twain na koncertu u Ottawi, otpjevavši na pozornici njezinu pjesmu ‘What Made You Say That’.

 

Pronašao ju je njezin prvi profesionalni menadžer, Cliff Fabri, dok je pjevala u jednoj knjižari u ontarijskom gradiću.
Probila se na glazbenu scenu s debitantskim albumom ‘Let Go’. Do 2009. album se prodao u više od 16 milijuna primjeraka širom svijeta, od toga šest milijuna samo u SAD-u.

Njezini ostali albumi, ‘Under My Skin’ i ‘The Best Damn Thing’, plasirali su se na vrh globalne ljestvice. Avril je snimila pet broj jedan singlova: ‘Complicated’: ‘Sk8er Boi’, ‘I’m With You’, ‘My Happy Ending’ i ‘Girlfriend’.
Pjevačica je proživljavala teške trenutke 2014., kada joj je dijagnosticirana Lajmska bolest. Tada se se povukla iz javnosti, a vratila se tek 2018. sa singlom l ‘Head Above Water’.

– Ovo je prva pjesma koju sam napisala u krevetu tijekom jednog od najstrašnijih trenutaka u mom životu. Pomirila sam se s tim da ću umrijeti, osjećala sam da mi se tijelo gasi. Kao da se utapam, tonem i samo se trebam gurnuti gore da uhvatim zraka – rekla je.

Što se tiče njezinog privatnog života, Lavigne iza sebe ima dva propala braka. Prvi s glazbenikom Deryckom Whibleyem (40) trajao je četiri godine, a s frontmenom Nickelbacka Chadom Kroegerom (45) raspao se 2015. dok se borila s bolešću.

A onda su je kamere prije dvije godine ‘ulovile’ dok se šetala Beverly Hillsom s Phillipom Sarofimom (34), biznismenom i sinom milijardera Fayeza Sarofima (91) koji je drugi najveći dioničar energetske kompanije iz Houstona, Kinder Morgan.

Ono što je svakako najzanimljivije kod Avril je bizarna teorija obožavatelja koji tvrde da je ona umrla još 2002. nakon što je izdala prvi album.
Prema toj verziji, pjevačica je nakon iznenadne slave i uspjeha pala u depresiju. U to vrijeme joj je preminuo i djed, a ona se nije mogla nositi s tom situacijom. Pronađena je mrtva u stanu, a u drugoj verziji stradala je u nesreći.
Fanovi koji su počeli dijeliti tu teoriju tvrde da ju je zamijenila njezina dvojnica, glumica Melissa Vandella. Govorili su kako su razlike između prave Avril i Melisse i više nego očite, a razlike vide u čeljusti, ožiljcima i stilu odijevanja.

Jedan obožavatelj otišao je toliko daleko da je analizirao rukopis Avril iz 2002. i usporedio ga s onim od prije nekoliko godina.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Dušan Bajević objavio spisak

Tom Shavit – Website