REM podnio krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića

Slatka-Tajna.Eu

Zbog jezivih prijetnji koje je prije nekoliko dana u programu uživo Kristijan Golubović uputio Staniji Dobrojević, reagovao je REM (Regulatorno tijelo za elektronske medije) i protiv zadrugara podnio krivičnu prijavu.

Naime, oni su oštro reagovali na Kristijanove riječi kada se zakleo u djecu da će ubiti Staniju ukoliko mu se ne izvini za uvrede koje je iznijela na račun njegove žene i djece.

“Podneli smo krivičnu prijavu zbog pretnji smrću izrečenih u rijaliti programu ‘Zadruga 4’. Zakonska je obaveza REM-a da se obrati nadležnim organima kada utvrdi da je u programu izvršeno neko krivično delo, kao što je ovde to slučaj”, poručili su sa “Informer”.

Podsjetimo, Golubović je 16. septembra odgovarao na pitanja gledalaca, a pitanje o Staniji ga je posebno razbjesnilo.

“Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju”, rekao je Kristijan tada.

Poslije njegovih jezivih prijetnji oglasila se Stanija i putem društvenih mreža je zatražila zaštitu od nadležnih organa zbog prijetnji i ugrožavanja njenog života.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Nisam verovala da cu biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću!”, poručila je Stanija.

I ona je protiv Kristijana podnijela krivičnu prijavu.

“Danas je podnesena krivična prijava. U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to. Interesuju me samo javne mere! Ugrožena mi je bezbednosti i život. Ovaj sukob je počeo pod kamerama javno i datira od Farme 6, hoću da se ovo reši pred narodom, nacijom, kamerama: JAVNO! Ne moram dalje više da se oglašavam, niti bilo šta da objašnjavam”, navela je Stanija 17. septembra.

“A, po komentarima podrške i naroda, shvatila sam da im je sve jasnije nego i meni samoj. S ljubavlju, Stanija”, poručila je tada.

(Telegraf.rs)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TU BOL NE BIH POŽELJELA NAJGOREM NEPRIJATELJU: Nadeždin i Tomin sin se hrani na sondu

LJUPKA I SIMIĆ OBMANJUJU JAVNOST: Pjevačica i general se tajno viđaju po restoranima, a kažu da nisu u kontaktu!