in

Međunarodni online poslovni susreti od 1. do 14. oktobra

Slatka-Tajna.Eu

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), u saradnji sa Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i Evropskom poduzetničkom mrežom (EEN) te u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom komorom BiH i Evropskom komisijom, organizuje online poslovne susrete koji će se održati od 1. do 14. oktobra 2020. godine u sklopu međunarodne konferencije LEAP Summit u Zagrebu, koja svake godine okuplja više od 3.500 učesnika iz Hrvatske i više od drugih zemalja, uglavnom iza Evropske unije.

Fokus Konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz pOduzetništvo, EU, digitalne tehnologije, održivi razvoj, razvoj karijere itd. LEAP Summit održaT će se 1. i 2. oktobra 2020. godine kao hibridni događaj – i offline i online putem web stranice.

Ovaj događaj je prvenstveno namijenjen kompanijama, start-upovima, freelancerima, investitorima, udruženjima, studentima, univerzitetima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu saradnju i istražiti nova tržišta. Učešće na konferenciji i B2B susretima je besplatno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zaštita rijeka u BiH postala i globalna stvar, za domaće vlasti to je populizam

Danilo Kiš, pisac čija djela nikada ne gube na aktualnosti / Bljesak.info