in

Liga prvaka: Dynamo Kijev, Olympiakos i Ferencvaroš s relativnom prednošću / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Dynamo Kijev bio je uspješan na gostovanju kod belgijskog Genta

Belgijski Gent i Dynamo Kijev odigrali su prvu utakmicu playoffa za Ligu prvaka, a utakmica je završila rezultatom 1:2 pa Ukrajinci nose vrijednu pobjedu pred uzvrat sljedeći tjedan.

Poveli su gosti i to već u devetoj minuti, a strijelac je bio Vladislav Supriaha, pri čemu je rumunjski sudac Hategan putem VAR-a morao potvrditi regularnost pogotka.

Izjednačenje je stiglo krajem poluvremena, u 41. minuti. Udarac iz kuta s lijeve strane izveo je odlično Niklas Dorsch, a najviši među svim igračima, uključujući gostujućeg vratara Georgija Buščana, bio je Tim Kleindinst. Njemačla veza donosi 1:1 domaćinu.

Nedugo nakon povratka s pauze, u 53. minuti, Gent ostaje s igračem manje. Ofenzivac domaćina, upravo Ukrajinac, Roman Bezus, dobiva dva žuta kartona u samo četiri minute.

Brojčanu prednost Ukrajinci su kapitalizirali i ponovno poveli u 79. minuti. De Pena je zabio iz kaznenog prostora kroz noge vrataru Roefu, nakon što mu se sretno lopta odbila poslije udarca suigrača.

Mađarski Ferencvaroš, koji je oteo Dinamu sezonu u Ligi prvaka, odigrao je s norveškim Moldeom 3:3 u gostima.

Strijelci su bili Boli (7), Uzuni (52) i Kharatin (87) za Ferencvaroš, dok su za Molde pogađali James (55), Ekrem (65) i Ellingsen (83).

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dodajmo kako je grčki Olympiakos u trećoj utakmici večeri kod kuće svladao ciparsku Omoniju s 2:0 golovima Valbuene u 69. minuti s bijele točke i el Arabija u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Uzvratne utakmice igraju se za šest dana.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nike zaključio kvartal s dobiti zahvaljujući internetskoj prodaji

Kajak safari na Vrbasu: Škola, rekreacija i romantika