in

DANAS SE KAJE ZBOG RAZVODA! Slađa Delibašić progovorila o Đoletu Đoganiju

Slatka-Tajna.Eu

Slađa Delibašić stekla je veliku popularnost tokom devedesetih godina, a onda je odlučila da se povuče sa estrade i posveti se porodici. Ona je nekada bila u braku sa Đoletom Đoganijem, a 2000. godine odlučili su da se razvedu.

Nakon toliko godina, Slađa ističe da joj je ipak žao što se razvela od Đoleta, i i stiče da je tu odluku donijela ishitreno. Slađa je promijenila život iz korjena, a danas živi od privatnog biznisa. Međutim, ne cvijetaju joj ruže na privatnom polju.

Izašla sam iz svoje kuće, živim kao podstanar. Vodim podstanarski život kao neki student – rekla je Slađa.

Slađa ističe i da emotivno nije ispunjena, ali da ima veliki broj udvarača, međutim nema strpljenja za neku novu romasnu. Ona je pričala i o razvodu od Đoleta Đoganija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Eto, ni to nisam. Ima milion njih koji mi se udvaraju, ali nekako sam ušla u miran period života. Više nisam lakovjerna, ne padam na muške priče. Nemam strpljena da započinjem romansu. Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvijek nešto iskrsne – dodaje Slađa.

Izvor: alo.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SLAVLJE U PORODICI ŠAULIĆ: Čestitke stižu sa svih strana!

Vic dana: Struja iz džungle