in

SIN DANIELA POPOVIĆA SNIMIO PJESMU: Otac mu nije želio pomoći

Slatka-Tajna.Eu

Sebastian Popović, sin velike zvijezde bivše države Daniela Popovića, nedavno je izdao novi sing ”Etanol” i još jednom dokazao da jabuka ne pada daleko od stabla. Kad je posljednji put vidio oca Daniela, gotovo se i ne sjeća, a osim nedostatka komunikacije, ocu zamjera i to što mu nije htio pomoći na putu do ostvarenja snova. U velikoj ispovijesti Sebastian je nakon dugo vremena progovorio o odnosu s ocem, optužbama za nasilje i o životu koji je njegov otac vodio dok je bio megazvijezda Jugoslavije.


Iskreno, nismo se sad vidjeli dosta dugo, sigurno dvije godine, ali čujemo se. Nismo se sad čuli možda nekoliko mjeseci – kazao je Sebastian za RTL-ov Exkluziv i otkrio da ga je otac odbio nakon što mu je Sebastian predložio da zajedno snime duet.

– Jest, tačno je. Zato što on želi romantičnije pjesme od onih koje ja pišem. Moji tekstovi njemu su hard core. Zamjerio sam mu to jer sam htio jednu zajedničku pjesmu da uvijek ostane tu i da znam da mi imamo duet kao otac i sin – ističe Popović mlađi. Unatoč svemu, ističe kako je s njim uvijek bio u dobrim odnosima.

– Čitav život bio sam sa svojim ocem u izvrsnim odnosima. Uvijek smo sve nesuglasice brzo riješili i mogu reći da stvarno nikada nismo imali nikakvih problema – istaknuo je Sebastian. Kazao je i kako njegov otac nikada nije imao problema s porocima, alkohol nije konzumirao, kocka ga nije zanimala, a jedni porok, kaže Sebastian, bile su mu žene. Osvrnuo se i na optužbe Danijelove treće supruge Sandre koja tvrdi da je pjevač bio nasilan.

– Moj otac je svakakav, može se reći da možda nije bio najvjerniji čovjek na svijetu, da nas nije posjećivao najviše na svijetu, ali nikada nije bio nasilan niti je ikada pokazivao ikakve znakove nasilja. To možemo potvrditi i ja i moja sestra – kaže Sebastian. Unatoč slavi i golemom novcu koji je zaradio, danas njegov otac Danijel silom prilike živi skromno, a novac od djece nikada nije tražio. 

-Bez obzira na to što se pisalo da finansijski ne stoji najbolje, on mene nikada nije tražio niti sam ja vidio da njemu nešto treba. Mislim da su te njegove izjave vezane za to da je on sad socijalni slučaj više povezane s tim da se on osjeća kao socijalan slučaj zbog onoga što je imao nekad i što ima danas – istaknuo je Sebastian pa se prisjetio života u doba najveće popularnosti svog oca.

-To je bio toliki novac. On je od prvih tantijema koje je dobio od Julie kad se vratio kupio kuću na Trešnjevci, Porsche koji je bio prvi registrirani Porsche u Jugoslaviji, prvi je imao mobitel, onu veliku kantu s antenom koji je stavio u taj Porsche… Gdje je otišao taj novac, ja zaista ne znam. Shvatio bih da je ulagao u neke ugostiteljske objekte, da je kupovao zgrade, ali ništa od toga nije, pa stvarno ne znam – kaže mladi pjevač.

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“ČULA SAM SE SA ANABELOM, MARKO JE NIJE ZVAO NA VJERIDBU”: Luna Đogani o svim detaljima vjeridbe

Survive Coast Guard Boot Camp – #1 USCG Boot Camp Preparation Site