in

General poslao poruku Ljupki nakon skandala: Evo šta joj je napisao – nećete vjerovati!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u srijedu uveče u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiša Simić, sa kojim je bila u ljubavi 10 godina. A sada je otkrila da li bi dala drugu šansu, kao i to da je inspektore molila da je vode u zatvor.

– Bilo mi je prelijepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Nisam žena koja treba da plače, ali ja samo plačem zbog emocija. To je bila velika ljubav i sa njegove strane. Čovjek je uradio šta je uradio. Da je sjeo i rekao istinu možda bismo mogli to da prevaziđemo – rekla je kroz suze Ljupka.

– Što se tiče tužbi nosiću sve odgovornosti. Sve ću da ispoštujem, platiću sve što bude trebalo da se plati. Koliko sam bila iznervirana rekla sam inspektoru da me stave u zatvor i da neću da se vratim u stan – rekla je ona pa dodala da ne zna odakle tolika podrška.

– Ne znam odakle ovolika podrška, ali eto, tako mi se salomilo. Ako je ovo podstrek za druge žene, koje se nalaze u sličnoj situaciji, treba da imaju hrabrosti i da ne dozvole da ih muškarac pravi budalom – rekla je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ljupka je rekla da li bi mu pružila drugu šansu.

– Pojaviće se neko u mom životu, nadam se da me se muškarci sada ne plaše. Ovo je isključivo bilo iz prevelike ljubavi, srušio mi se cijeli svijet u tih 5 minuta. Kajem se, krivo mi je ali bih opet sve isto uradila. – rekla je ona u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

Ljupka je otkrila da joj je Dragiša nakon incidenta poslao poruku.

– Rekao mi je da smirim, da dođem sebi i da sam pretjerala dosta – kazala je pjevačica.

.

. . . . . . ..

Izvor: Republika.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Igokea preko Kluža lovi finale

Pjevačica podnijela zahtjev za razvod: Moj život je smetlište