in

Dobro otvaranje sezone: Manchester Cityja svladao Wolverhampton 3:1 / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Manchester City dobro je ušao u novu sezonu

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su Wolverhampton 3:1 u gostima u utakmici drugog kola Premier lige.

Građanima je to bila prva utakmica u novoj sezoni, dok su Vukovi poslije trijumfa u gostima protiv Sheffield Uniteda (2:0) upisali prvi poraz.

Ekipa Pepa Guardiole bila je mnogo bolja u prvom poluvremenu i povela je u 20. minuti golom Kevina de Bruynea iz jedanaesterca. Najstrožoj kazni prethodio je prekršaj Romaina Saissa, a Belgijanac je rutinski svladao Ruija Patricija.

Samo 12 minuta kasnije gosti sa Etihada vodili su sa 2:0. De Bruyne i Raheem Sterling odradili su najveći dio posla tako da je Philu Fodenu preostalo samo poslati loptu u mrežu Vukova.

Vukovi su u nastavku dvoboja zaigrali mnogo bolje, imali su nekoliko sjajnih prilika da smanje prednost Cityja, ali sve do 78. minuta nije bilo promjene rezultata. Daniel Podence je odlično centrirao, a Raul Jimenez glavom loptu zakucao u mrežu Edersona.

Ipak, ekipa Pepa Guardiole je do kraja utakmice uspjela zadržati prednost, a u posljednjim trenucima u strijelce se upisao i Gabrijel Jesus.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Brazilac je prošao po lijevoj strani i uz pomoć jednog igrača Wolvesa, kojega je lopta udarila u nogu, po treći put matirao Patricija.

City u sljedećem kolu dočekuje Leicester koji ima maksimalan učinak poslije dva susreta, dok Wolverhampton gostuje kod West Hama.

Nogometaši Aston Ville došli su do pobjede u svojoj prvoj utakmici u novom engleskom prvenstvu svladavši uz puno sreće kod kuće Sheffield United s 1-0.

Klub iz Birminghama je do pobjede došao golom Ezri Konse u 63. minuti, a gosti su, iako bez isključenoga kapetana Johna Egana još od 12. minute, promašili i kazneni udarac.

S igračem manje Sheffield je u 34. minuti došao do penala, ali je udarac Johna Lundstrama obranio Argentinac Emiliano Martinez, pojačanje Ville iz Arsenala.

Villi je ovo bila prva utakmica sezone, a Sheffield United, jedno od najugodnijih iznenađenja prošle sezone, prvenstvo je počeo s dva poraza bez postignutoga gola.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trump odobrio sporazum TikToka s Oracleom i Walmartom

Mladi Španac živio sa 100 mačaka, množile se godinama