in

“ČULA SAM SE SA ANABELOM, MARKO JE NIJE ZVAO NA VJERIDBU”: Luna Đogani o svim detaljima vjeridbe

Slatka-Tajna.Eu

Popularna pevačica Luna Đogani je ekskluzivno za IDJHOT govorila o prosidbi, planiranju porodice, ali i o svojoj majci Anabeli Atijas.

Vest da je Luna Đogani verena odjeknula je u javnost iste te večeri, a ona je eksluzivno za IDJHOT otkrila da li je pretpostavljala da će biti zaprošena.

– Svi koji me sretnu prilaze čestitaju mi i traže da vide prsten. Još uvek sam uzbuđena, još uvek motam po glavi kako se sve to izdešavalo, odigralo. Imamo eto te klipove na našem kanalu na YouTube-u, stalno vraćamo i gledamo to, i svaki put kad vidim taj trenutak kad on klekne ispred mene, meni zasuze oči, naravno od sreće – počela je ona.

Takođe, ona je o ovom trenutku maštala oduvek, a evo kako se osećala kada je njen sada već verenik Marko, kleknuo ispred nje.

– Kada je došao taj trenutak, i kada se desio ja sam se totalno izgubila. Čak mislim, da se Marko više izgubio. On nije mogao čak ni da izgovori: “Hoćeš da se udaš za mene?”, nego je gledao u mene i držao onu kutijicu i čekao da ja odgovorim. Mi smo se totalno izgubili, ali sa razlogom, to nam je prvi put nadam se i poslednji, sve je bilo savršeno dekorisano, on je pozvao sve ljude koji su hteli i mogli da dođu. Znam da sam bila sa najboljom drugaricom u tržnom centru, tri dana pred veridbu i da sam joj rekla kako mi je Marko čudan, nisam mislila na veridbu, on nikad nije lik koji skriva telefon, ne ide u drugu sobu kako bi razgovarao sve to radi ispred mene, ali mi se ponašao čudnjikavo, ni na kraj pameti mi nije bilo da je to veridba – dodala je Luna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Marko Miljković to veče isplanirao je do detalja, što uključuje i zvanje prijatelja, porodice i najbližih ljudi. Među njima su se našli i Gagi Đogani, kao i Lunin brat, a ona nam je otkrila da li je uputio poziv Anabeli s obzirom da oni nisu u dobrim odnosima.

– Pa ja koliko znam nije. Nije je pozvao, sve bi to bilo onako, nije se to još uvek sleglo, ne bi ni mogao da je pozove, pogotovo što njih dvoje imaju sukob, nije se to ništa ni popravilo, ali mi smo se čule i znam da mi želi sve najbolje, hvala joj na tome, ja se nadam da će vremenom doći sve na svoje i da ćemo mi moći da sednemo i popričamo onako kako to treba da urade majka i ćerka. Stvarno se iskreno nadam i očekujem taj dan, ali ne želim da brzamo. Kada sam ugledala sve te ljude koje mnogo volim, poželela sam da je tu da je zagrlim – otkrila nam je Luna.

BONUS VIDEO:

.

.

.idjtv.com

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Odgođen početak nove rukometne sezone u BiH

SIN DANIELA POPOVIĆA SNIMIO PJESMU: Otac mu nije želio pomoći