in

Barberi revijom u šumi predstavio svoju novu kolekciju

Slatka-Tajna.Eu

Britanska modna kuća Barberi je na nesvakidašnji način predstavila svoju kolekciju proljeće/ljeto 2021. na Londonskoj nedjelji mode. Oni su, naime, u saradnji sa umjetnicom En Imhof napravili reviju koja slavi novi početak, prirodu i ljeto u Velikoj Britaniji.

Imhof i Rikardo Tiši, kreativni direktori Barberija, željeli su da njihova revija izgleda kao performans, koji će biti interesantan svim ljubiteljima mode koji su pratili ovaj događaj uživo na Instagramu, sajtu Barberija i platformi za prenose “Twitch”.

“Sve je počelo razmišljanjem o ljetu u Velikoj Britaniji. U glavi su mi bili trenčevi, plaže, pijesak i more. Zamislio sam čuvara svetionika, sirene, ajkule i okean. Kolekcija se zove ‘U procvatu’ jer sam razmišljao o preporodu, poletnoj mladosti, o prirodi koja se nanovo regeneriše, koja uvijek raste, evoluira i koja je uvijek živa”, izjavio je Tiši o inspiraciji za svoj dizajn.

Iz Barberija su rekli da su se potrudili da njihova revija ne doprinese velikom rastu emisije ugljen-dioksida, čime su potvrdili svoju posvećenost borbi protiv globalnog zagrevanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ljudi su oduvijek pokazivali veliku naklonost prema prirodi. Mi joj dugujemo naše postojanje i divimo se njenoj ljepoti. U posljednje vrijeme smo svi željeli da se ponovo povežemo sa njom, pa sam iz toga razloga odlučio da je upravo priroda Velike Britanije idealno mjesto za predstavljanje nove Barberi kolekcije proljeće/ljeto 2021.”, objasnio je Tiši svoju odluku da održi reviju u šumi.

(Citymagazin.rs)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pivo pod palmama umjesto na Oktoberfestu / Bljesak.info

Završen Banjaluka Gran pri u biciklizmu, Tanovićeva i Filip najbrži