in

Zlatni BAM za BBI banku za najveći rast finansiranja i depozita u 2019.

Slatka-Tajna.Eu

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo dobitnik je priznanja „Zlatni BAM“ za „Najveći procentualni rast finansiranja i depozita“ u 2019. godini. Ovo priznanje, na osnovu godišnjih izvještaja nezavisnih revizora, već osamnaest godina dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin „Banke i Biznis u BiH“.

Osim „Zlatnog BAM-a“, koji se dodjeljuje na osnovu godišnjih izvještaja, uredništvo i saradnici finansijsko-poslovnog magazina „Banke i Biznis u BiH“ dodjeljuje i određen broj posebnih Plaketa „Zlatni BAM“ za individualni i kolektivni rad na svestranom unapređenju rada banaka i ostvarivanju njihove kvalitetnije veze sa klijentima. Bosna Bank International je i u ovom segmentu dobitnica priznanja i to za „Ideju godine“ – besplatnu mobilnu aplikaciju „Card Guard“, koja pruža preventivnu zaštitu kartičnih transakcija.

Nagrade je u ime BBI d.d. na svečanosti održanoj 17.9.2020. g. u Sarajevu primio g. Emir Čehajić, član Uprave, koji se pri preuzimanju nagrada zahvalio svim klijentima BBI banke koji su BBI banci ukazali povjerenje, te dodao:

„Čestitam i svim našim zaposlenicima na uloženom trudu i radu koji su doveli do uspješnih poslovnih rezultata, kao i našim kolegama iz kompanije Bamcard s kojima smo zajedno razvili i implementirali mobilnu aplikaciju „Card Guard“ za preventivnu zaštitu i kontrolu nad svim kartičnim transakcijama. Aplikacija je vrlo inovativna i omogućava potpunu blokadu kartice ili ograničavanje na više načina rada kartice na POS terminalima, bankomatima i u e-commerce transakcijama“,  kazao je Čehajić na svečanosti pri preuzimanju nagrada.

Bosna Bank International ove godine obilježava 20 godina poslovanja u Bosni i Hercegovini, uz kontinuiranu posvećenost pružanju podrške bh. privredi i građanima BiH.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„Ova priznanja su za nas izuzetno značajna obzirom da predstavljaju potvrdu uspješnosti naše poslovne strategije u skladu s kojom svim našim klijentima nastojimo ponuditi vrhunski kvalitet usluge i olakšati poslovanje i svakodnevni život. Jedna smo od rijetkih banaka na tržištu BiH koja je ovu veličinu dostigla organskim rastom, što nam je omogućilo građenje jedinstvene korporativne kulture i sistema vrijednosti. Uspjesi BBI banke su utemeljeni na profesionalnom i predanom radu svih zaposlenika i predstavljaju motivirajući faktor da budemo još bolji. Naročito nas raduje jer smo priznanje dobili  i za rast depozita što je znak povjerenja koje građani i privrednici daju BBI banci. Upravo to povjerenje i odnos prema klijentima formirali su u javnosti percepciju da je BBI banka, jedna od najvećih banaka u BiH“,  izjavio je Amer Bukvić, predsjednik Uprave BBI banke.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ALARMANTNO STANJE U BiH; VIRUS NE MIRUJE: Ponovo imamo veliki broj preminulih…

LOKALNI IZBORI | Brkić, Dugandžić i Radišić žele biti načelnici Čitluka / Bljesak.info