in

Bejl se iz Reala vratio u Totenhem

Slatka-Tajna.Eu

LONDON – Velški reprezentativac Garet Bejl vratio se u Totenhem poslije sedam godina provedenih u Real Madridu, javlja AP.

S njim je u londonski klub iz šampiona Španije stigao i odbrambeni igrač Serhio Regujon.

Bejl (31), koji je u Real Madrid prije sedam godina otišao za tada rekordnih 100 miliona evra, vraća se u London na pozajmicu na jednu sezonu, dok je Regujon (23) potpisao ugovor do 2025.

Regujon je prethodno igrao na pozajmici u Sevilji, s kojom je u avgustu osvojio Ligu Evropa.

AP podsjeća da se Bejl, krilni napadač, posljednjih sezona borio za mjesto u timu Reala i sada želi da obnovi motivaciju za igru pod menadžerom Totenhema Žozeom Morinjom. On će u londonskom klubu formirati jaku napadačku liniju s Harijem Kejnom i Son Heung-minom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bejl je s Realom osvojio četiri titule u Ligi šampiona poslije odlaska iz Totenhema, koji je vodio u elitnom takmičenju prvi put 2010. godine izvanrednim igrama, koje su mu i omogućile prelazak u La Ligu.

Sada će pokušati da u Ligu šampiona vrati Totenhem, koji ove godine nije uspio da se kvalifikuje, jer je zauzeo tek 6. mjesto u Premijer ligi.

Totenhem je ovogodišnuu sezonu počeo porazom od Evertona, a trenutno nastoji da se kroz kvalifikacije izbori za mjesto u Ligi Evropa.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sa Sutjeske na čašu hercegovačkog vina

TO IM JE NAJBITNIJE: Pogledajte šta Marko i Luna čuvaju u sefu