in

SADA JE GOTOVO: Čampara otvoreno rekao hoće li glasati za smjenu Vlade Kantona Sarajevo (VIDEO)

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2020/09/izetbegovic-i-campara-696×472.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/09/izetbegovic-i-campara-696×472.jpg”,”caption”:””,”bg”:”2d3040″}]

Smjena Vlade Kantona je česta tema u bh. javnosti. Stranke opozicije tvrde da imaju 18 ruku za smjenu, a upravo se mnogo govori o tome da je Aljoša Čampara 18. ruka. Čampara je u Pressingu govorio o tome.

“Stalno pričaju o tome. Svi smo 18. od svih 18. Svako može biti odlučujuća. Ja sam već rekao – neću podržavati ovu Vladu koja radi na ovakav način”, rekao je Čampara.

Da li je to znak da će glasasti za smjenu?

“Da. Isto tako, oni drugi, koji smatraju da će bjanko dobiti moj glas – a da neće biti dugoročnih, sredonjročnih, prvih mjera oko uspostave vlasti – jer ovim građanima treba što prije da se krene u realizaciju zacrtanih ciljeva”, rekao je Čampara.

On je kazao da je Sarajevo centar BiH.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Mislim da smo trebali izabrati najbolje ljude, najobrazovanije, pametnije. Ali bojim se da nismo to uradili”, kazao je Čampara za N1.

Također, kao jedan od razloga podnošenja ostavke u SDA – Čampara je kazao da “nije htio više da sjedi u organu koji sve ovo nijemo posmatra”.

 

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Uništena još jedna prirodna ljepota”

BH-Gas je jedna od rijetkih kompanija koja u punom obimu koristi evropske fondove u cilju razvoja transportnog sistema