in

POTRESNO PRIZNANJE GOCE TRŽAN: Htio je da me siluje, bila sam tek punoljetna

Pjevačica Goca Tržan šokirala je javnost kada je priznala da je sa 18 godina doživela neprijatno iskustvo kada je član jednog rok benda pokušao da je siluje.

Neprijatno iskustvo koje je doživjela Goca dogodilo se na zaječarskoj “Gitarijadi”, ali smatra da je to samo njena stvar s kojom je uspjela da se izbori.

– Imala sam tada 18 godina i nemam sa tim nikakav problem, jer je svaka žena imala tu vrstu neprijatnog iskustva – rekla je Goca.

Ipak, možda najšokantnija činjenica je ta da je Gocu pokušao da prisili na seks muškarac kojeg je poznavala!

– To se uvijek dešava sa ljudima koje poznajete i u koje imate povjerenja. To je dio prošlosti i ne želim o tome da pričam. Ali naučila sam da se osvijestim od toga. Ja sam slobodna i otvorena žena, ali sam shvatila da to ne znači da sa pojedinim ljudima ne treba biti pozitivan i veseo, jer je to poziv za nešto što je taj neko umislio u glavi – rekla je Goca, a potom dala savjet djevojkama koje se slikaju polugole za Instagram.

-Drage moje dame, sve vi koje se slikate za Instagram previše slobodno i sve djevojčice koje se puće i polugole su na slikama, znajte da je to sve opasno jer postoje tamo negdje predatori koji će vas shvatiti preozbiljno i koji će imati potrebu da vas prosto zloupotrijebe i zato oprezno u životu! Muškarci smatraju da ako je žena obnažena ili slobodna, da je to otvoreni poziv za njih. Ne postoji nijedna žena, makar je tako među mojim drugaricama, koja nije imala neprijatno seksualno iskustvo. Nekad je to silovanje, nekad premlaćivanje, ucjene. Nažalost, to sve češće vidimo i u medijima – rekla je Goca Tržan.

Izvor: informer.rs

The post POTRESNO PRIZNANJE GOCE TRŽAN: Htio je da me siluje, bila sam tek punoljetna appeared first on Express.


Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VODITELJICA PODIGLA NOGU USRED PROGRAMA UŽIVO: Skoro sve izvirilo

Kineski ‘novi put svile’ popločan ugljem na Zapadnom Balkanu