in

FOTO MODEL MELISA KARAČIĆ MELLY: Obećavaju mi kule u oblacima kako bi me odvukli u krevet

Slatka-Tajna.Eu

Mladoj i atraktivnoj ženi nije lako na javnoj sceni, govori kontroverzna Sarajka Melisa Karačić Melly, koju je provođenje mjera vezanih za suzbijnje pandemije koronavirusa, na neki način, „zarobilo“ u rodnom gradu. S nestrpljenjem očekuje popuštanje mjera pa da opet krene „špartati“ putevima širom Svijeta.

-Teško je odoljeti slatkorječivim ponudama od kojih se lako može zavrtit u glavi, svakoj mladoj i lijepoj ženi. Mnogo je onih koji obećavaju „kule u oblacima“ a samo imaju jedan cilj da te odvuku u svoj krevet. No, nisam od onih koja po svaku cijenu želi biti u žiži javnosti. Foto modeling jeste nešto što istinski volim, ali nije nešto zbog čega bih se sutra trebala stiditi svojih roditelja, prijatelja, poznanika… Istina, drago mi je što sam uspjela ostvariti svoje davnašnje sne vezane za bavljenje ovim poslom, što sam postala neko pred čijim zavodljim  fotografijama muškarci ostaju bez daha.

Očekuje je, vrlo primamljiva, saradnja sa  jednim listom koji promoviše žensku ljepotu, a za kojeg će, uskoro, uraditi set vrlo provokativnih fotografija.

Putovanje javnom scenom neminovno je dovodi u situacije u kojima se neplanirano  razbuktava vatra u srcima onih koji bi je željeli imati pored sebe. Sve češće je na meti pohotljivih koji je „smoriše“ svojim ljubavnim ponudama, ponudama  vezanim za  egzotična i erotična putovanja…

-I meni, kao i svakoj drugoj ženi, imponuju udvaranja. No, da li će se neka od njih  konkretizovati i pretvoriti u nešto više pokazat će vrijeme – kaže Melisa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










E. Muračević

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Marko Panić srušio prvaka Evrope

BESPLATAN ONLINE SEMINAR: Kako i gdje živjeti u Njemačkoj? Iskustva i savjeti