in

Borili smo se, ne zameram igračima

Slatka-Tajna.Eu

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde rekao je nakon poraza od Omonije, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, da svojim igračima ništa ne zamjera i da su dali sve od sebe.

Beograđani su večeras u Nikoziji poraženi nakon penala. Nakon 90 minuta igre bilo je 1:1, a u izvođenju penala su bili uspješniji domaćini (4:2).

“Bili smo nadmoćni sedamdeset minuta. Nesrećno smo primili gol, vratili se u igru, izdigli iz svega i dominirali. Ali, kada osetiš da je protivnik pao, onda moraš da postigneš gol i rešiš pitanje pobednika. Mi smo to morali da uradimo, a nismo, iako smo bili bolji”, rekao je Stanković za klupski sajt i dodao:

“Videla se potom promena u njihovoj igri, mnoštvo dugih lopti i prekida. Posle toga i temperatura, i važnost utakmice, i tenzija, prosto su se igrači umorili. Što se penala tiče, to je lutrija, ne možeš znati ko će proći. Sigurno da je poraz još teži, jer je došao posle jedanaesteraca. Još jednom, morali smo da prelomimo, ali igračima ništa ne zameram, dali su sve od sebe. Idemo dalje, Crvena zvezda je kroz istoriju prolazila i teže momente.  Okrećemo se Ligi Evrope.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Stanković je imao riječi hvale za igrače koji su igrali nedovoljno oporavljeni od povreda.

“Gobeljić, Rodić, Katai i Ben su igrači koji su stisli zube i odigrali utakmicu, iako su izašli iz povreda. Znam da će biti kritika i svega, ali stojim pri tome da nam je falio gol u drugom poluvremenu. Da smo ga postigli, sve bi drugačije bilo”, istakao je trener Zvezde, koja nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kolač sa breskvama

PROBLEMI SA DEBLJINOM: Nemanja Nikolić se ne boji srčanog udara