in

SNIMCI RADE MANOJLOVIĆ NAJGLEDANIJI NA SAJTU ZA ODRASLE: Pjevačica postala jedna od najpopularnijih na tom KANALU! (FOTO)

Rada Manojlović jedna je od najpopularnijih Srpkinja na dva p*rno-sajta. Pojedini pevačicini snimci sa nastupa najgledaniji su na portalima za odrasle, a jedan od njih ima više od 300.000 pregleda.

Nije novina da fotografije javnih ličnosti postanu p*rnografski materijal, ali Manojlovićeva je na sajtovima za odrasle postala jedna od najpopularnijih. Nakon što je pre nekoliko godina jedna veb-stranica koja plasira takav sadržaj objavila Radine slike pod nazivom “Seksi pevačica Rada Manojlović”, drugi su otišli korak dalje.

P*rnografski sajt XNXX prednjači u tome. Oni su objavili nekoliko video-snimaka pevačicinih nastupa, a sve to postalo je hit na Tviteru. Neki korisnici ove društvene mreže šerovali su “Radin uspeh” i otkrili da je ona jedna od najpretraživanijih Srpkinja na tim sajtovima.

Najgledaniji video popularne pevačice je sa koncerta u diskoteci u inostranstvu na kojem meša i igra provokativno, ali i dozvoljava gostima da je dodiruju. Tako se u jednom momentu na snimku jasno vidi da je Rada okrenula zadnjicu ka publici i približila se bini, pa su je devojke tik do nje štipkale, pipkale i mazile, kako otpozadi, tako i spreda. Kada su videli priliku, ka bini su tada pohitali i neki muškarci i dodirivali Radu, ali je ona tada povukla ručnu i udaljila se.

Ipak, nastavila je da meša i da se uvija, a to zadovoljstvo za oči traje nekoliko minuta. Video je jedan od najgledanijih u kategoriji “Serbian”, a tagovi ispod njega su “serbian singer”, “amaterka”, “serbian celebrity”, kao i “MILF” i drugi mnogo vulgarniji.

Još jedan popularan, ali dosta manje gledan u odnosu na prvi snimak, takođe je sa pevačicinog nastupa. Ovaj put ona na sebi ima dugačku crvenu haljinu sa prorezima, koji su, čim je Rada napravila korak, pokazali njene noge, ali i međunožje. Na tom nastupu Manojlovićeva takođe izazovno pleše, a pripremila je i poseban performans za publiku. Svoju zadnjicu okrenula je ka gostima i počela da se uvija, trese i savija do poda, a u pozadini se jasno čuju ovacije muškaraca. Video ima oko 40.000 pregleda, kao i tagove “srpska pevačica”, “s*ksi”, “MILF”…

I na drugim poznatim sajtovima Manojlovićeva je glavna srpska zvezda. Na Pornhabu se, pored vrelih fotki pevačice u kratkim suknjicama, nalazi i snimak sa nastupa gde se uvija u uskom uz telo pripijenom kombinezonu kroz koji se sve ocrtava. Na jednom od najgledanijih videa na tom sajtu ona vrcka u prekratkoj šarenoj haljini, iz koje viri njena pozadina, a opis je “Rada Manojlović Hot Bitch” (vrela kučka).

Ne treba ni da spominjemo da su komentari ispod ovih videa neprimerenog sadržaja, te ih nećemo prenositi. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Radom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

– Opala! Radi Manojlović se posrećilo. Završila na sajtu za odrasle, postala zvezda Po*nhaba. A pregledi… više od 300.000 za jedan video. Ako propadne u pevanju, postaje p=rno zvezda – stoji u tvitu.


.

.

.

.

.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen/Ami G

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kako riješiti probleme u seksu

Američka manekenka optužila fotografa za napastvovanje