in

Slobu Radanović pretukla vjerenica: UDARALA GA pred punom plažom!

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Đuričanin ošamarila Slobu Radanovića zato što nije hteo javno da reaguje na Kijinu provokaciju da je “paćenik koji bi se pomirio sa njom samo da ona hoće”

Slobu Radanovića pretukla je verenica Jelena Đuričanin zbog njegove bivše supruge Kije Kockar! Kako saznaje Informer, njih dvoje posvađali su se na krv i nož na Crnogorskom primorju. Jelena je poludela što Sloba nije javno reagovao na Kijinu provokaciju da bi pevač zbog nje ostavio verenicu!

– Jelena je postala alergična na Kiju! Ludi što Slobu i fanovi i novinari stalno pitaju za bivšu ženu, a ne za nju. A kap koja je prelila čašu bio je Kijin intervju u kome je Slobu nazvala “paćenikom i lošim izborom, koji bi se pomirio sa njom da ona hoće”. Jeleni je pao mrak na oči kad je to pročitala i napravila mu je scenu na plaži – započinje izvor blizak paru, koji je insistirao na anonimnosti.

Turisti ih gledali

Jelena se nije obazirala na turiste u Budvi i počela je da urla na verenika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Dokle više ta Kija?! Da li će tvoje ime zauvek biti pored njenog? Kada će prestati da priča o tebi, što te se više ne okane? I zašto ćutiš, bre?! Zašto joj ne zapušiš usta, zašto je ne isprozivaš?! Je l’ si ti srećan što te i dalje povezuju s njom? Još je voliš, zar ne?! – urlala je Đuričaninova na Radanovića, koji ju je nekoliko minuta nemo gledao.

Pomirili se

Potom je, prema rečima našeg izvora, pokušao da je smiri. Rekao joj je da ga ne zanima bivša žena i da je ona njegova jedina i najveća ljubav, ali Jelena je i dalje vrištala.

– Napravila mu je scenu, svi smo gledali u njih. Tada je Sloba počeo da se pakuje, a ona je odlepila i uhvatila ga za ruku. Trgnuo se i krenuo ka hotelu, a ona ga je zaustavila i udarila ga nekoliko puta! Sloba joj nije uzvratio, samo se pokupio i otišao. Jelena je bila još deset minuta na plaži, a potom je i ona otišla u hotel. Ne znam šta je dalje bilo, ali sam ih posle dva dana ponovo video zajedno, pa pretpostavljam da su se pomirili – završava priču naš sagovornik.

Podsetimo, Sloba je pre nešto više od godinu dana započeo vezu sa Jelenom, koja je tada još bila udata. U međuvremenu se razvela, a Sloba ju je zaprosio početkom godine. Svadbu su planirali za proleće, ali su je odložili zbog pandemije koronavirusa.

Tukle ga i Luna i Kija

Sloba nije dobio batine samo od Jelene. Kija je u “Zadruzi 1” nekoliko puta šamarala tadašnjeg muža, a prošle godine se pisalo da ga je kuhinjskim nožem napala u njegovom stanu. Radanović nije izbegao udarce ni od bivše ljubavnice Lune Đogani, koja ga je u istom rijalitiju posle jedne žestoke svađe izudarala.

alo.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Omonija u plej-ofu za LŠ, Zvezda nastavlja u kvalifikacijama za LE

Kim Kardašijan bojkotuje Instagram iz protesta protiv mržnje