in

Prema informacijama koje dolaze do mene, svi kupuju glasove

Predsjednik Vlade Republike Srpske juče je prokomentarisao tvrdnje da pojedinci ili stranke ”kupuju glasove” građana za predstojeće izbore.

Višković je rekao novinarima da po tom pitanju nema grešnih iili manje grešnih.

“Prema informacijama koje dolaze do mene, to svi rade i ja to osuđujem bez obzira od koje političke opcije dolazilo. Legalista sam i priznajem volju građana i glasača koji treba da kažu ko treba da ih predstavlja. Ta kupovina, prije svega, ne ide na čast onima koji prodaju svoje glasove”, rekao je Višković, prenosi Srna.

Kuća TV BN objavila je da je Rada Ljubojević u popodnevnim satima u banjalučkom naselju Starčevica ”kupovala glasove za SNSD”, odnosno za kandidatknju s liste SNSD-a u Banjoj Luci Anju Ljubojević.

Ljubojevićeva je danas demantovala tvrdnje “da je njena baka Rada Ljubojević kupovala glasove za nju u banjalučkom naselju Starčevica.” “Znamo iz kojeg tabora i sa čije strane su došle ove insinuacije i ko je podmetnuo priču o kupovini glasova”, rekla je Ljubojevićeva na konferenciji za novinare u Banjoj Luci.

Ona je rekla da očekuje izvinjenje, jer su je kao kandidata, kako kaže, pokušali diskreditovati na najružniji način, podmuklo i neljudski.

“Očekujem da će se izviniti i ekipa iz PDP-a”, rekla je Ljubojevićeva.

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Potpisani sporazumi koji ”mijenjanju tijek povijesti” / Bljesak.info

RS počinje istraživanje nacionalne kovid slike