in

PAULA HUBLIN I FRAN PUJAS RASKINULI NAKON ČETIRI DANA U “ZADRUZI”: Drogirao se i tukao me

Slatka-Tajna.Eu

Model Fran Pujas i bivša misica Varaždinske županije Paula Hublin ušli su u “Zadrugu” kao zaljubljeni par, no već nakon četiri dana njihova je veza ‘pukla’. Fran se cimerima iz vile žalio kako želi prekinuti s njom nakon šest mjeseci veze. To je i učinio. U suzama joj je obrazložio odluku, a Paula se nakon tog razgovora otvorila drugim kandidatima te im ispričala detalje veze.

– Tukao me je. Nadrogirao se. Napravio mi je Haos po stanu. Čitao moje dnevnike. Mene su izbacili iz stana kad je policija došla kod njega. Prošla sam pakao zbog njega, samo da njemu bude dobro. Ne razumijem kako netko može biti takav. Daš nekome sve i on te ne poštuje.Ja sam ga mogla ubiti da sam željela, i kad me šamarao i tukao, ali nisam ništa. Ne mogu biti muško u vezi. Ja ga financiram, radim dva posla. On je mene ostavio, znam da se neće promijeniti. To nije jedini problem u našoj vezi. Ne sluša me, ne daje mi pažnju. Imam osjećaj da me iskorištava – zaključila je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Poznati se uključili u 24-časovno zamrzavanje Instagrama

‘SB’ NA PRESSU KRIZNOG ŠTABA FEDERALNOG MINISTARSTVA ZDRAVSTVA: Vrlo ozbiljna situacija u dva kantona, moguće da ponovo… (FOTO)