in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Muž vam se švalera sa rodicom

Slatka-Tajna.Eu

Već tri godine sam u braku i nemam djece. Bojim se da će me muž ostaviti jer ne mogu da mu ispunim najveću želju i rodim sina. Moji nalazi su uredni, no ipak, nikako da ostanem trudna. Da li je do njega, pošto on ne želi otići na ljekarski pregled.

Šifra: Dijete, Čapljina

– Nije ni do vas ni do njega. Pogotovo vi ste opterećeni tom trudnoćom, u strahu da vas ne ostavi. Jednostavno, ne razmišljajte puno o tome. Zatrudjet ćete za nekoliko mjeseci, ali pod uslovom da promijenite mjesto gdje vodite ljubav jer mjesto gdje vam se nalazi krevet je pod uticajem negativne energije. Ipak, nećete ispuniti želju svoga muža – rodit ćete djevojčicu. Međutim, iako na početku neće biti sretan kćerku će voljeti više nego da ste mu rodili deset sinova.

Poštovana Kleopatra, rođena sam 8.2 1965. godine a muž je rođen 12.12. 1962. godine. Imamo velikih problema u braku pa želim da mi kažete u čemu je problem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Nesretna, Bijeljina

– Vi ste jedna divna žena i dobra majka. A vaš muž, nažalost, ima švalerku koja je vaša prva rodica. Međutim, on nije pod crnom magijom već ga ona izluđuje u krevetu. Srećom po vas, vaš muž je skoro bankrotirao tako da nemate razloga da se bojite da će vas ostaviti. Vaša rodica će naći novu žrtvu, muž će izgubiti ljubavnicu a vi prvu rodicu. Ono što je najbitnije, suprug će se pokajati te se okrenuti vama i djeci.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VUK MOB OPLEO PO KIJI, PA SPOMENUO I LUNU: ‘NISMO NIKAD BILI U VEZI, BILA JE TEŽAK ANONIMUS!’

Ćana kao gost iznenađenja kamionom došla na svadbu u Novi Grad