in

VAPAJ NINE MORIĆ ZA SINOM: Toliko mi nedostaješ da sam te zamijenila mačkom

Slatka-Tajna.Eu

Suživot s Ninom Morić pod istim krovom u četiri zida je dosadan. Zaključila je to proslavljena hrvatska manekenka s talijanskom adresom nakon što se njezin 18-godišnji sin Carlos Maria Corona, s prvim danima punoljetnosti, prošlog mjeseca odlučio preseliti ocu Fabriziju.

Da joj je to teško palo kao i činjenica da joj sin nedostaje jer ga, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, duži vremenski period nije vidjela, manekenka je objavila poduži ‘post’ kojeg su prenijeli svi talijanski mediji.


Sine moj, koliko bih htjela biti u tvome zagrljaju. Samo da te vidim na pet minuta kako bih se izgubila u tvome osmjehu, u tvojim očima punim sjaja i u čistoći duše. Tad je moje srce prepuno otkucaja a oči pune tebe. Tvoja odsutnost me poždere pa sam se odlučila sažaliti sama nad sobom. Znaš da kad si dvoje pripadaju, pronađu se i kada su potpuno izgubljeni. Probaj shvatiti da nisi ti taj koji treba biti otac, nego sin. Biti sjedinjen s ocem je prekrasno, ali taj odnos mora biti bezuvjetan, ali znam sigurno da te prevoli. Zahvaljujem ti se sine moj što si me učinio ponosnom majkom. Tako mi nedostaješ.. sve dok se ponovno ne susretnemo u vječnosti – napisala je Nina Morić sinu u virtualnom svijetu i potom mu, u jednom od idućih objava, dala do znanja i da ga je “zamijenila” s mačkom kojeg je nazvala Mjesec.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Odlomio se ogromni komad leda s preostale arktičke ploče / Bljesak.info

Tajna sretnog braka: Lutke, dolari i molitva