in

Uskoro pub kviz u caffe baru ‘Index-D’ u Mostaru / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od četvrtka, 24. rujna s početkom u 20 sati održavat će se prvi pub kviz u renoviranom prostoru CB ‘INDEX’ u Mostaru.

Voditelj i organizator ovog događaja je 26-godišnji mladi inženjer iz Čapljine, Dominik Udženija. Iza Udženije je višegodišnje iskustvo vođenja i sastavljanja pub kvizova diljem Hercegovine i Hrvatske, a odaziv na svim njegovim kvizovima je pravi pokazatelj kontinuirane kvalitete kviza.

Koncept kviza:

  • 10 vizualnih pitanja (točan odgovor 2 boda)
  • 15 ABC pitanja (točan odgovore 2 boda)
  • 20 Otvorenih pitanja (točan odgovor 3 boda)

Vizualna pitanja se odnose na slikovni prikaz pojma koji se traži (npr. tko je nogometaš sa slike, čija zastava je prikazana na slici i slično), dok su otvorena pitanja, pitanja koja zahtijevaju izravan odgovor. Negativnih bodova nema.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ekipa može imati od 3 do 5 igrača, a uplate po ekipi za sudjelovanje na kvizu su 10 KM. Na kraju kviza će prva dva mjesta biti nagrađena.

Prvo mjesto je boca pića, drugo mjesto jumbo pizza, dok će predzadnja ekipa osvojiti nagradu za ”Lucky losere” – turu pića. 

Prijave sa imenom ekipe šaljite u Facebook inbox ”Caffe Index”, a za detaljnije informacije o kvizu se možete obratiti osobno Dominiku Udženiji na broj 063 258 115.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

60 NAFTNIH TORNJEVA ORGANIZACIJE OPEC: Kada se malena skupina zemalja izvoznika nafte usprotivila svemoći „sedam sestara”

Darko Lazić otvara restoran u Republici Srpskoj