in

SVE JE BILA LAŽ! Bojan nije zaprosio Miu Borisavljević!

Slatka-Tajna.Eu

Mia Borisavljević se prije nekoliko dana pohvalila skupocjenim prstenom koji je dobila od Bojana

Pjevačica Mia Borisavljević godinama unazad u skladnoj je vezi s kolegom Bojanom Bokijem Grujićem, kojem je na proljeće 2018. rodila ćerkicu Emu.

Funkcionišu kao prava porodica, međutim Mia i Bojan nikada nisu položili bračne zavjete, iako se osjećaju kao muž i žena. Ipak, pjevačica se prije nekoliko dana pohvalila skupocjenim prstenom koji je dobila od Bojana, te su mnogi pomislili da su se konačno vjerili… A evo i istine!

 

Mi smo šou što se toga tiče, ja imam dva “nevjerenička prstena” (smijeh)! Taj prvi koji mi je Bojan dao mu se nije dopao poslije određenog vremena i govorio mi je uvijek da će mi kupiti novi, ljepši i sad me je iznenadio u Turskoj – započela je Mia priču u “Premijeri”.

Sjedili smo na nekom doku na moru, onako sami, on kao:”Hajde da sjednemo ovdje”, reko’ ‘ajde. Baš mi je izgledalo kao da treba da se smuvamo prvi put, ja gledam – nešto se sprema! Ja ga pipnem, on mokar, majica cijela mokra! Ja kažem:”Šta je bre tebi?”, on izvadi prsten i kaže:”Jao, imam tremu!”

Kako kaže, nije je pitao da se uda za njega.

– Nije, ne, preznojio se čovek, dao mi prsten i više ništa nije ni mogao da me pita. Mislim, mi smo po svim zakonima i pravima muž i žena pošto imamo dijete, ali nismo vjereni niti planiramo – objasnila je Mia.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

NAKON BORBE SA NAPADIMA HAKERA OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ! Molila je samo jedno!

Optužnica protiv Todorića u aferi Agrokor teška više od 1,2 milijarde kuna