in

Nijemac izazvao požar na Čiovu / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izazivanja četiri požara na Čiovu trogirska je policija kazneno prijavila državljanina Njemačke (36) koji je u ponedjeljak predvečer priveden pritvorskom nadzorniku, priopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim državljaninom Njemačke proveli su službenici Policijske postaje Trogir, piše Hina.

Njemački državljanin osumnjičen je da je u nedjelju, 13. rujna, na području Čiova u Okrugu Gornjem izazvao četiri požara na otvorenom prostoru u blizini kuća.

“Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu  podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te je predan pritvorskom nadzorniku”, naveli su iz policije. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prvi veliki požar u Okrugu Gornjem na Čiovu buknuo je u nedjelju nešto prije 16 sati, a nešto kasnije su buknula još tri požara. Izgorjela je borova šuma, a u jednom momentu su bili ugroženi i stambeni objekti.

Vatru je gasilo 120 vatrogasaca sa 32 vozila, a pomoć iz zraka su im bila dva kanadera i air tractor. Požari su stavljeni pod kontrolu navečer, a tek su danas proglašeni ugašenim, piše Hina.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U jednom danu čak 307.930 zaraženih

U banjalučkom restoranu policija zatekla 100 gostiju poslije radnog vremena