in

Nestorovićevi recepti za čir na želucu, helikobakteriju i alergiju

Slatka-Tajna.Eu

Bivši član Kriznog štaba Srbije, pulmolog dr Branimir Nestorović, povukao se prije izvjesnog vremena iz javnosti. Prekinuo je svoju medijsku tišinu, a sada je podijelio svoj domaći recept.

Dr Nestorović je, naime, u gostovanju na televiziji “Hepi” objasnio gledaocima kako mogu da sami izliječe čir na želucu, helikobakteriju ili alergiju na ambroziju.

“Iseckajte kupus, prelijte ga vodom, neka bude pola kupus, pola voda i neka odstoji dva dana u frižideru. Posle toga pijete po jednu času ujutru i uveče dve nedelje”, rekao je Nestorović u Jutarnjem programu, dodavši da i sam već dvije decenije koristi ovaj recept i da su rezultati odlični.

“Ispostavilo se da kupus ima određene materije koje obnavljaju sluzokožu u želucu. U kombinaciji sa sladićem deluje i na helikobakteriju, i to na one rezistentne oblike”, pojasnio je doktor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nestorović je rekao i da je za alergiju na ambroziju veoma dobra kopriva, ali nikako čaj.

“Najbolje da se listovi koprive samelju sa medom, ili da se drži kopriva u zamrzivaču dve nedelje, pa se ona sama pretvori u prah. Čaj nije dobar jer voda ubija korisne sastojke u koprivi”, objasnio je doktor.

(Sputnjik)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bh. Dopunska škola i Udruženje Mančester: Registracija učenika za online nastavu

Monfis: Žao mi je Novaka