in

NAKON BORBE SA NAPADIMA HAKERA OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ! Molila je samo jedno!

Četrdeset osam sati je bilo potrebno Dragani Mirković i grupi vrhunskih stručnjaka da pobijedi hakere i konačno povrati kontrolu nad svojom zvaničnom facebook stranicom.

– Ponovo smo na FB- kratkim saopštenjem oglasila se Dragana koja se se tokom vikenda našla na meti sajber napada kada je anonimna osoba ili grupa preuzela kontrolu od nje, nakon čega je počela borba.

– Zvanična FB stranica je danas hakovana. Molim vas da prijavite sve objave koje su se danas pojavile, ali i samu stranicu – napisala je folk kraljica koja je čitav slučaj prijavila policiji ali i angažovala tim vrhunskih stručnjaka za digitalne medije, koji su na kraju i izvojevali pobjedu i vratili joj stranicu.


Dragani ovo nije prva neprijatnost ovog tipa jer joj je svojevremeno i zvanični youtube kanal oboren, zbog čega je prošla kroz agoniju, potom se uspješno odbranila od pokušaja preuzimanja instagram profila, da bi ovo bio posljednji incident te vrste, te se postavlja pitanje kome folk zvijezda smeta toliko da se redovno nalazi na meti napada.
Izvor: alo.rs

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jutjuberi namjerno prže kosu zbog klikova

SVE JE BILA LAŽ! Bojan nije zaprosio Miu Borisavljević!