in

Marin Čilić preokretom u drugo kolo, Borna Ćorić nastavlja sjajnu formu / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Youtube / Borna Ćorić i Marin Čilić bili su uspješni u prvom kolu ATP turnir iz serije Masters 1000 koji se igra u Rimu

Tek što je završio US Open, u Rimu je započeo ATP turnir iz serije Masters 1000.

Prvi nositelj je Novak Đoković, dok će favorit za osvajanje biti i Rafael Nadal. Španjolac se vraća turnirima nakon pauze zbog pandemije, a u Rimu će biti drugi nositelj.

Hrvatska u glavnom turniru muškog dijela ima dva predstavnika i obojica su svoj nastup započela pobjedama u prvom kolu.

Borna Ćorić nije imao sreće prilikom ždrijeba te je morao na 14. nositelja, Čileanca Cristiana Garina, kojem je zemlja najjača podloga. No, prvi hrvatski reket nastavio je sjajnu formu s US Opena, iako se u kratko vrijeme morao prilagoditi na zemljanu podlogu. Izbacio je Garina u dva seta, oba puta po 6:4.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tri je puta gubio svoj početni udarac, no zato je čak pet puta oduzimao servis Čileancu. U drugom će kolu Zagrepčanin igrati protiv boljeg iz dvoboja Fritz – Travaglia, što je za njega dobra prilika da dođe do osmine finala.

Drugi hrvatski reket, Marin Čilić, u tri je seta svladao Kazahstanca Alexandera Bublika. Prvi set je u trinaestoj igri otišao na stranu Bublika (7:6), no u nastavku meča igrao je samo Međugorac.

Tri je puta oduzimao servis svojem rivalu, kojem nije dozvolio nijednu priliku za brejk. Tako je sa 6:2 i 6:4 uzeo drugi i treći set u svoju korist.

Time je Marin zakazao susret s Davidom Goffinom u drugom kolu, koji je šesti nositelj turnira.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dokapitalizacija Union banke emisijom dionica

Sezona kupaćih kostima je još otvorena