in

“Ne bih prešao u Zvezdu ni za 15.000.000 evra”

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić odgovarao je na pitanja navijača u emisiji “Pitaj Partizan” na klupskoj televiziji, a izdvojilo se pitanje “da li bi prešao u redove najvećeg rivala Crvene zvezde za 15.000.000 evra?”

“Ne bih prešao u Zvezdu ni za 15 miliona evra, da mi sada daju”, odgovorio je Ostojić i opisao kakav je osjećaj dati gol u derbiju.

“U, veoma lud! To je nešto najlepše, san svakog fudbalera je da postigne pogodak u večitom derbiju i to još na onakav način”, istakao je štoper koji je 2019. godine tako rešio finale Kupa Srbije na stadionu “Rajko Mitić””, rekao je Ostojić.

Nedavno je ostao bez dugogodišnjeg cimera Nemanje Miletića koji karijeru nastavlja u Saudijkoj Arabiji.

“Nije njemu loše, on je na moru i uživa. Svaki odlazak iz Partizana je emotivan za sve nas. Iskreno, mene je odlazak Miletića dosta pogodio jer smo od prvog dana od kada je došao u klub bili nerazdvojni. Drago mi je da ide u jedan dobar klub gde će moći svoju porodicu finansijski da obezbedi”, rekao je Ostojić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Istakao je da mnogo duguje bivšem teneru Savi Miloševiću koji ga je poslije skoro godinu dana vratio u startnih 11, a o treneru Aleksandru Stanojeviću je rekao:

“Odlčan je pedagog, napravio je sjajnu atmosferu u ekipi kada je došao u klub. Izvlači maksimum iz nas i nadam se da ćemo pod njegovom palicom da napravimo sjajne rezultate.”

Takođe, rekao je da želi da karijeru završi u “crno-bijelom” dresu.”

(B92)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Karleuša takmičaru Zvezda Granda iz BiH: Izgledaš kao vozač kamiona

GRADONAČELNIK LJUBO BEŠLIĆ NA TRANSPLATACIJI SRCA: Ljekari strahuju hoće li izdržati…