in

Anabela se javila uživo, pa je napali: Ništa Lunino meni ne treba, tako da don’t worry, be happy

Slatka-Tajna.Eu

Anabela Atijas je otputovala u Rovinj sa bivšim suprugom Andrejom Atijasom, sa kojim je obnovila ljubav, i sa svojim prijateljem, frizerom Ilijom Pečenicom.

Danas je, kako je objasnila, Ilija nagovorio da uključe Live javljanje na Instagramu, ali su joj se pored brojnih fanova, poznanika i prijatelja, javljali i vatreni fanovi njene kćerke Lune Đogani koji su je pitali kome je ostavila kćerke.

“Hajte kod nas. Nemojte da se nervirate”, bila je ironična pjevačica, a onda je prokomentarisala slično pitanje profila My Hero:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Evo odgovora za My Hero. Ja zarađujem 27 godina za svoju dadilju. Žao mi je… Mogu ja njima da platim jednom, dva puta dadilju, ali ne znam ko su… Bude to sve ok, društvo”, bila je sarkastična Atijasova, a onda nastavila:

“Meni je drago da vi živite u svojim lažima, ubjeđenjima… Djevojčice, ništa meni Lunino ne treba, ja sam istu tu Lunu ostavljala dadiljama, tako dont worry, be happy. Što si me natjerao na ovaj live”, pitala je Anabela Iliju.

A kako je izgledao cijeli Live i šta je još bivša pjevačica grupe Funky G rekla o svojoj najstarijoj kćerki koja se prije nekoliko dana vjerila, pogledajte ispod u videu:

.

. . . . . . . . . . . . .

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Andrija i Andjelka – Andrija govori slovenacki

Karleuša takmičaru Zvezda Granda iz BiH: Izgledaš kao vozač kamiona