in

NAKON OPTUŽBE DA JE OBLJUBIO MALOLJETNICU: Oglasio se Baka Prase skandaloznom izjavom

Slatka-Tajna.Eu

YouTube je nedavno tresla velika afera! Naime, u javnost je procurio razgovor 16-godišnje djevojke i Bake Praseta, a koji zaista izgleda odvratno. YouTube-er se ubrzo nakon toga oglasio na svom story-ju, a objavio je i polusatni video u kojem objašnjava šta se zapravo desilo.

Baka je u svom videu govorio otvoreno, i sa razlogom kaže da ne bi trebalo da ga gledaju maloljetnici. Nakon što je na sva usta hvalio svoje sposobnosti u krevetu i rekao da je bio sa djevojkama “od 18 do 38” godina, on konstatuje da niko nema pravo da ga osuđuje, i da bi svaki muškarac uradio isto na njegovom mjestu.

Problem je nastao u tome što je Baka priča o tome kako je u gostima u svom stanu u zloglasnom “Beogradu na vodi” imao dvije djevojke, koje su mu rekle da imaju 18, odnosno 17 godina. Kako on kaže, zato se odlučio da spava sa ovom starijom, jer nije želio da se petlja sa maloljetnicom, pošto za to može krivično da odgovora. Baka ističe da je tek kasnije saznao da su ga njih dvije slagale, odnosno da su njih dve zapravo tek napunile 16, odnosno 14 godina!

U svoju odbranu, YouTube-er kaže da to nikako nije mogao da pretpostavi, jer na osnovu njihovog izgleda je i mogao da povjeruje u tu priču. On navodi da i dalje ima namjeru da prihvata od spava sa tonom djevojaka, ali navodi da će od sad morati svakoj od njih da traži ličnu kartu! Baka kaže i da je u prošlosti zbog toga snimao razgovore sa djevojkama koje ne poznaje, a sve da poslije ne bi mogle da ga tuže. Šta će dalje biti ostaje da vidimo, ali youtube-er je najavio da će pokretati tužbe kako bi zaštitio sebe!

Poslije svega, danas se oglasio se i na Twitter-u objavivši ovo:

-Račun u prodavnici mi je bio 2004 dinara. Slučajnost? – napisao je “Baka”, očigledno aludirajući na godište djevojke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvor: espreso.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jesenje čišćenje tijela i doma

Vic dana: Plastični hirurg – Vicevi