in

Dudić: Igranje po ovakvim terenima ne vodi nigdje / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa s Otoke slavila je s 2:1, nanijevši Rođenima drugi poraz u sezoni.

 ”Prije svega, sami smo krivi. Imamo iza sebe 60 minuta utakmice u kojima je Olimpik želio više, igrači su se ‘bacali na glavu’ i eto, momci su pobijedili i ja im čestitam. Ovako ući u utakmicu, neshvatljivo sa naše strane. Nije bilo mnogo igre, ali danas je želja donijela pobjedu našem rivalu”, rekao je Dudić i nastavio:

 “Ne želim tražiti opravdanje, ponavljam da smo sami sebi krivi, ali stvarno ovaj teren ne vodi ničemu ukoliko želimo napredak bh. nogometa. Ako želimo da nam liga napreduje, ne možemo da igramo na ovakvim terenima. Ponovo, čestitam Olimpiku jer su pokazali više volje i želje, a mi smo počeli da igramo nešto od 70. minute. Tada je protivnik počeo zadržavati, naravno, sve u službi rezultata. Možda nije fair-play, ali tko im može šta zamjeriti. Ljudi imaju nula bodova prije ove utakmice, pokušavali su da pobijede na svaki način”, dodao je Dudić, a prenosi SportCentar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Velež je igrao bez Brandaa zbog ‘natezanja’ između njega i kluba oko novog ugovora. Dok god se to ne riješi Velež će biti bitno oslablljen.

 “Brandao nam je mnogo nedostajao jer nemamo toliku širinu u timu. Morali smo bočne igrače staviti naprijed. Vidio se danas izostanak Brandaa jer je on među našim najboljim igračima. Iako ne zabija mnogo, razigrava, asistira i razvlači protivnike. Pokušat ćemo riješiti situaciju s njim, jer u ovom periodu je problem dovesti igrača”, zaključio je Dudić.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Volkswagen napokon prodao prve ID.3 automobile kupcima

ISPOVIJEST MLADIĆA KOJI JE KORONOM ZARAŽEN U MARTU Čak su i doktori zbunjeni