in

ALKA VUICA NAKON FOTKE U TOPLESU: Sve što je jeftino prolazi

Slatka-Tajna.Eu

Alka Vuica i u doba pandemije radi, a njena pjesma „Čarobna stvar“ je bila predstvaljena na Splitskom festivalu.

Ove godine na Splitskom festivalu nastupili ste kao autor pjesme “Čarobna stvar“, gdje nalazite inspiraciju za pjesme?

-‘Čarobna stvar’ je pjesma koja je nastala u suradnji s Nenom Belanom. Neno je napravio muziku, a ja stihove i na kraju je doista ispala čarobno. Na Splitskom festivalu i Frajle će izvesti pjesmu ‘Voli me godinama’, gdje sam također koautor pjesme, tj. stihova, s Marijom Mirković-Maki, koja me doslovno natjerala u ono gluho doba korone i izolacije da opet razmišljam o pjesmama, baš kao i moj dragi prijatelj Neno. Teško mi je precizirati gdje nalazim inspiraciju, ali to je uvijek život, prošli i budući.

Neno Belan bio je panker u mladosti, smatrate li se i vi buntovnicom?

-Mi smo svi bili pankeri i buntovnici u to vrijeme, ali to je normalno kad si mlad. Brine me što ne vidim promjene, ha, ha, ha. Još smo buntovnici i pankeri, ali na komotniji način. Mi smo stvarno odrastali uz dobru muziku.

Šta je najluđe što ste napravili u životu, a što ne biste napravili da možete vratiti vrijeme unatrag?

-Napravila sam neke lude stvari, ali samo iz zaljubljenosti i danas ih ne bih ponovila! Nekad sam smatrala da ženu treba voditi srce, sad znam da nikog ne treba voditi srce bez razuma. To uvijek ispadne porazno i bolno, osim na filmu. Na filmu je sve ko na filmu, ne treba se time voditi.

Lani kad ste nastupali na Splitskom festivalu podiglo se puno prašine kad ste uoči Festivala pozirali u toplesu za Instagram. Da li je bilo smišljeno?

-Bilo je to slučajno kod kuće na bazenu. Uslikala me cura mog sina Ariana i nagovorila da objavimo fotku. Reakcije su bile fantastične! Dobila sam više pratitelja na tu fotku nego na bilo koju pjesmu. To je apsurd vremena u kojem živimo. To su mi klinci pokušali objasniti. Glupost vlada i prolazi sve što je jeftino!

Jedna ste od rijetkih zvijezda na domaćoj estradi koja ne skriva poneke estetske zahvate. Planirate li još što napraviti osim botoksa i hijaluronskih filera?

View this post on Instagram

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Imati sina umjetnika nije lak zadatak ni za jednog roditelja, ali je istovremeno i predivan, koliko god je nekad težak!”Legends Never Die” repera @juicewrld999  već tjednima ne silazi s @billboard top liste. Pjesma “Blood On My Jeans”, za koju kažu da je jedan od singlova koji najbolje reprezentiraju album “Legends Never Die”, nastala je na relaciji Los Angeles-Borovje. . . Najvažnije je vjerovati u svoju djecu, pomagati im da odaberu svoj put i svoj život. Biti im potpora, a ne prepreka, biti im savjetnik, a ne kritičar, biti im pri ruci i kad je teško shvatiti što žele i kuda idu… Dragi moj Sine, čestitam na velikom uspjehu i želim ti još puno osvojenih top ljestvica i kod nas i u cijelom Svijetu! Uvijek sam vjerovala u tebe i znala da si poseban i prije tvog rođenja. Nastavi beskompromisno svojim putem budi i dalje svoj i nepotkupljiv, a svi koji su te izdali i povrijedili neka se posrame od tvog uspjeha, pogleda i čiste duše koju nosiš… Voli te Majka ❤😘

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

-Planiram, ali neću reći šta. To treba tako izgledati da samo kažete… Uh, dobro izgledaš, sve bolje…

Posljednjih godina na relaciji ste Zagreb-Sarajevo gdje živi vas zaručnik, ugostitelj Zlatko Arslanagić. Je li teško održavati ljubav na daljinu?

-Kad bih odgovorila, morala bih nas ubiti (smijeh). Ma, sve je super!

Čime vas muškarac može osvojiti, a čime odbiti?

-Kad nekog voliš, voliš ga i ljubav ne prestaje, samo mijenja oblik. Sa svima sam u super odnosima i jako mi je to važno.

Vaš sin gradi inostranu karijeru kao producent, a postuhmno objavljen album repera Juice Wrlda je na Bilborodov top listi. Jeste li ponosni?

-Najvažnije je vjerovati u svoju djecu, pomagati im da odaberu svoj put i svoj život. Biti im potpora, a ne prepreka, biti im savjetnik, a ne kritičar, biti im pri ruci i kad je teško shvatiti što žele i kuda idu. Filip Gežina, Arianov suradnik koji je poznatiji na američkoj sceni nego kod nas u Hrvatskoj, a koji je prošle godine nominiran za nagradu Grammy. U Hrvatskoj nije bila nijedna vijest o tome, što je pretužno. Pa na mladima svijet ostaje, oni ga mijenjaju u nešto bolje.

Razgovarala: N. N.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Jägermeister” predstavlja kolekciju dukseva s potpisom Enisa Čišića

Bosna Royal odustaje od Prvenstva BiH, moguće i konačno gašenje