in

ZATVORENA SU JOJ SVA VRATA Jadranka Barjaktarović DISKVALIFIKOVANA

Slatka-Tajna.Eu




Crnogorsku pevačicu Jadranku Barjaktarović nacionalistički ispad već je koštao ugleda, podrške medija a od danas i učešća na najvećem zvaničnom srpskom folk festival, pošto je organizator SEMUS odlučio da je zbog svega diskvalifikuje.

– U svetlu najnovijih događaja vezano za nacionalistički ispad pevačice Jadranke Barjaktarović, Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije doneo je odluku da uskrati gostoprimstvo pevačici na Saboru narodne muzike Srbije planiranom za ovu jesen, kao i na svim drugim manifestacijama koje ćemo u budućnosti organizovati.

Šokirani smo mržnjom i nepoštovanjem koje je Barjaktarovićeva pokazala prema zemlji u kojoj je započela karijeru, i u kojoj je uvek bila dočekivana kao rado viđen gost. Nakon što je prošle godine učestvovala na drugom Saboru narodne muzike Srbije u želji da pružimo šansu pevačima iz regiona, planirano je i njeno pojavljivanje na ovogodišnjoj manifestaciji, ali je ona svojim neprimerenim ponašanjem samu sebe izbacila iz konkurencije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nadamo se da će ovo pevačici biti nauk iz pristojnosti za ubuduće, ali i opomena svima onima koji se bave umetnošću da je takvo ponašanje nedopustivo, i da neće biti tolerisano barem kada je SEMUS u pitanju a raduje nas što vidimo da isto mišljenje dele i vlasnici i urednici elektronskih medija u Srbiji – piše u saopštenju koje je potpisao predsednik Dragiša Golubović.

.

Alo.rs








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Turistički vaučeri povećali porodične posjete u “Banji Vrućici”

SVI ZANIJEMILI KAD SU ČULI KAKO PJEVA! Žena od sultana oduševila sve nevjerovatnim glasom!