Categories: Lifestyle

Turistički vaučeri povećali porodične posjete u “Banji Vrućici”

Zdravstveno-turistički centar “Banja Vrućica” je zahvaljujući turističkim vaučerima povećao broj porodičnih posjeta za koje su obezbijeđeni i posebni aranžmani, rečeno je iz Uprave “Banja Vrućice”.

Najzastupljeniji vid korišćenja vaučera u ZTC-u “Banji Vrućici” je četvorodnevni porodični odmor na bazi polupansiona. Primjenjuje se u hotelima “Kardial”, “Posavina” i “Srbija”, uz pogodnosti za djecu, koja do uzrasta sedam godina ne plaćaju boravak, a za djecu do 14 godina košta 180 KM.

Cijena tog aranžmana u hotelu “Kardial” je 299 KM, a sa vaučerom 199 KM za četiri dana, a u hotelima “Posavina” i “Srbija” 216 KM, dok je uz vaučer 116 KM za četiri dana.

Kompleks “Banja Vrućica” gostima nudi mogućnost korišćenja turističkih vaučera za velnes i zdravstvene programe u hotelima “Kardial”, “Posavina”, “Srbija” i Etno selu “Usora” do 15. novembra, kako je to i propisano pravilnikom Vlade Republike Srpske.

Pored redovnih aranžmana, u ponudi su i velnes paketi na bazi dva, tri ili četiri noćenja.

Za goste koji namjeravaju da iskoriste vaučer otvorena je posebna telefonska linija 053/421-400, na kojoj mogu da dobiju punu podršku za prijavu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







ZTC “Banja Vrućica” jedan je od prvih turističkih subjekata koji je ušao u projekat vaučera, koji je ocijenjen kao dugoročna strateška pomoć turističkim kapacitetima Republike Srpske. Domaćim gostima daje priliku da se upoznaju sa prirodnim ljepotama i ponudom teslićkog kraja.

“Banja Vrućica” je lider zdravstvenog, kongresnog, sportsko-rekreativnog i velnes turizma u Srpskoj, nalazi se nedaleko od Teslića, u dolini rijeke Usore, u središnjem dijelu Republike Srpske.

Kompleks banje čine hoteli “Kardial”, “Posavina”, “Srbija”, “Hercegovina”, od 2018. godine u sastavu “Banje Vrućice” je i Etno-selo “Usora” kod Milan Polja, a od 2019. godine Zdravstvena ustanova “Specijalistički centar Banja Vrućica”.

Uz turistički dio, djelatnost “Banje Vrućice” je medicinska rehabilitacija kardiovaskularnih, reumatoloških i neuroloških oboljenja, a pruža i vrhunsku ponudu spa i velnes programa, kao i kongresni prostor.

“Banja Vrućica” raspolaže otvorenim terenima za fudbal, košarku, odbojku, rukomet, mali fudbal, tenis, te mnogobrojnim stazama za šetnju, trčanje i biciklizam.

U okviru rekreacionog dijela nalaze se savremena kuglana, bilijar, stoni tenis i pikado. 

Redakcija

Share
Published by
Redakcija

Recent Posts

Obnovljena i posljednja od 16 srušenih džamija u Banjaluci

Arnaudija, posljednja obnovljena od u ratu porušenih 16 džamija u Banjaluci, biće svečano otvorena 7.…

19 minuta ago

Veliki skok Olge Danilović

Najbolja srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za čak deset pozicija na najnovijoj WTA listi…

20 minuta ago

Salata od avocada i fete

Za današnju dodatak ručku ili za užinu, predlažemo vam salatu od avokada i fete Sastojci…

2 sata ago

UN naglašava važnost slobode medija nakon zabrane rada Al Jazeere

Središnjica Al Jazeere u DohiFoto: Arafat Barbakh / ReutersUjedinjeni narodi naglasili su važnost slobode medija…

2 sata ago

Evo do kada će Novak Đoković sigurno biti broj jedan

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta svih vremena, izbrojao je i rekordnu 424. sedmicu na čelu…

2 sata ago

Trenira li policija mentalno zdravlje?

U državama Evropske unije pregledi se ponavljaju na tri do pet godina, dok u državama…

4 sata ago