in

Sinovi joj potrčali u zagrljaj, a tu je i suprug: Snimak sa aerodroma topi srce, njenoj sreći nije bilo kraja

Slatka-Tajna.Eu




Privatni život Tanje Savić već pet mjeseci jedna je od glavnih tema domaćih medija, nakon što je njen suprug Dušana Jovančević odveo i usput oteo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju.

Pjevačica je cijeli slučaj prijavila policiji i na sve načine se bori da dođe do djece.

Njih dvoje su i ranije pravili skandale na javnim mestima, a upravo se jedan dogodio prije par godina na koncertu jedne folk pjevačice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Već odavno je poznato da je Dušan ljubomoran i o tome se nekoliko puta pisalo u medijima. Kada su stigli na koncert, bili su veoma nasmijani i ništa nije upućivalo na to da će se bilo šta promjeniti. Tanja je sjedila u jednom dijelu i razgovarala sa izvjesnim muškarcem. Kada se okrenuo i ugledao Tanju kako se smije sa anonimnim dečkom, Dušan je dobio napad ljubomore i poletio ka njima. Odmah je počeo da se svađa sa njim, ali i da viče, neprijatnu situaciju su vidjeli i ljudi sa strane, ali se on nije na to obazirao – samo je jedna od scena u medijima opisana nedavno.

Ipak, da nekada zaista nisu skidali osmijeh sa lica govori snimak kada Dušan dovodi Tanji u naručje djecu iz Australije, a ona iz ozarena čeka na aerodromu.

Morate pogledati snimak koji je objavio “Scandal” pijre čak 7 godina, na kom Tanja hrli ka suprugu i Maksimu i Đorđu:

. . .








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Crvene ruže se ne poklanjaju tuđim ženama

ANYONE CAN LEARN GUITAR