in

KRIZA “DRMA” I VEĆINU ESTRADNJAKA: Lukas, Mile i Ceca jedini na beogradskom aerodromu

Slatka-Tajna.Eu

Bezbroj redaka ispisano je poslije najave Ace Lukasa Da će 29. novembra napraviti nezaboravnu zabavu na Tašmajdanu. Različiti su bili komentari no Lukas ne uvažava niti jedan. On na sve komentare kaže da se uželio raje, svirke i pjesme kao što se i publika uželjela njega.

A prije pomenutog solističkog nastupa Lukas je već gostovao u požarevačkoj diskoteci Madona koju je imao čast otvoriti. Bilo je to vrijeme kada je sinu slavio rođendan, ali kaže ne slavi on nego sin sa rajom. A onda opet prije nastupa vjerovatno Lukas uvježbava novi bend, nastupa u subotu 5. septembra sa Cecom u švicarskom gradu Lucernu u poznatoj diskoteci Viscose.

Naravno, objektivi sedme sile prate sve ulaske i izlaske srbijanskih estradnjaka na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Pored Mileta Kitića u nešto opuštenoj odijevnoj varijanti, viđeni su i Lukas i Ceca koji su u Švicarskoj napravili dobru zabavu, pa je to preteča one “zabave najbolje na Balkanu” kako Lukas naziva svoj predstojeći nastup na Tašu.

Lukas se očito napunio pozitivnom energijom jer je sa Sonjom i kćerkom Viktorijom odmarao na hrvatskom primorju. Oni dobro funkcioniraju zbog djeteta, e još, kaže, predstoji završnica beogradskog ludila od žurke.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

O SVEMU POMALO… AMINA KAJTAZ: Predivan je osjećaj biti najljepša sportistkinja

Jedina srpska riječ koja je ušla u turski jezik