Zabranili joj ulazak u muzej zbog dekoltea

Slatka-Tajna.Eu

Obezbjeđenje muzeja Orsej u Parizu zabranilo je ulazak jednoj Francuskinji zbog dubokog dekoltea, sve dok ga nije pokrila, prenosi “Lokal Frans”.

U postu koji je objavila na Twitteru, žena je napisala je da je obezbjeđenje od nje zahtijevalo da obuče jaknu, uprkos visokim ljetnim temperaturama.

Ona je napisala da je dvije žene iz obezbjeđenja, koje su joj zabranile ulaz, upitala zašto to što ima duboki dekolte predstavlja problem, ali navodi da nije dobila nikakav odgovor i da su one insistirale na tome da su takva pravila.

Nakon što je pristala da obuče jaknu, ženi je omogućeno da uđe u muzej, prenosi “Blic“.

Ona tvrdi da je u muzeju primijetila da mnoge žene nose odjeću koja takođe više otkriva, ali da su “sve bile mršave, sa veoma malim grudima”.

Muzej Orsej je na Twitteru objavio post u kojem se izvinio ovoj ženi i naveo da pokušava da stupi u kontakt sa njom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovo je posljednji u nizu incidenata u Francuskoj koji sugerišu da ova zemlja ne uspijeva da uvijek odbrani svoju reputaciju bastiona individualnih sloboda, naročito kada je riječ o ženskom tijelu.

Prošlog jeseca, ministar unutrašnjih poslova Francuske prekorio je policijace u jednom mediteranskom gradu, koji su od grupe žena koje su sunčale u toplesu zatražio da se pokriju, nakon žalbi jedne porodice.

Lanac supermarketa “Kazino” je prošlog mjeseca uputio javno izvinjenje, nakon što su mediji prenijeli da je obezbjeđenje zabranilo ulaz jednoj ženi zbog njenog topa, koji je, prema njihovim riječima, otkrivao previše.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ELENA KITIĆ KAO OD MAJKE ROĐENA! Samo se rukama prekrila! Svi gledaju ovaj dio tijela

Alen Hrbinić novi spot za pjesmu Dine Muharemovića snimao na prelijepom jezeru Chiemsee – Ekspanzija.com