in

PONOSNA MAJKA DARKA LAZIĆA! Pohvalila se fotografijom sina koji ima 70 KG MANJE, nećete ga prepoznati (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Folk pevač Darko Lazić godinama je kuburio s viškom kilograma, zahvaljujući kojem je bukvalno promenio lični opis, te nije bio ni nalik onom nasmejanom, zgodnom dečku iz Brestača, koji se 2008. pojavio na našoj estradi.

Javnost se neretko zgražavala i upućivala mu kritike na račun njegovog fizičkog izgleda, za koji su mnogi tvrdili da nije nimalo reprezentativan, pogotovo za posao kojim se bavi. Međutim, Darko se nije obazirao na komentare, već je nastavio da uživa u piću i hrani, dok su kilogrami rasli.

Međutim, desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedva izvukao živu glavu, a potom i mnogobrojni zdravstveni problemi s kojima se mesecima borio. Stanje mu je dodatno narušavala kilaža, zbog koje se otežano kretao, a onda je presekao i otišao na smanjenje želuca. Uz sve to, podvrgao se posebnom, rigoroznom režimu ishrane i odrekao svega onog u čemu je uživao, a rezultati su bili sve vidljiviji. Sada, posle izvesnog perioda, Darko ima čak 70 kilograma manje i izgleda nikad bolje!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










O tome svedoče i fotke koje je s pratiocima na Instagramu podelila njegova majka Branka – mi smo ga jedva prepoznali, a vi?

espreso.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zanosna manekenka potpuno gola zaludjela fanove

Jovana Ilić, rukometašica podgoričke Budućnosti, pojačava Grude