in

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ O LINČOVANJU: Neki su mi pisali da treba da me bude sramota što sam pjevala!

Jadranka je doživela linč i posle Šabanove smrti! Evo kako se tada branila!

Nije prvi put da je zbog pevanja doživela osudu javnosti.

U februaru prošle godine, svega nekoliko dana nakon smrti Šabana Šaulića, u “Zadruzi” na žurki pevala je Jadranka Barjaktarović. I tada je ona morala da se pravda kao i proteklih dana.

Međutim, tadašnja afera nije bila toliko dramatična kao ova koja je danima već glavna tema u svim domaćim medijima.

Neki su na društvenim mrežama osudili ovu pevačicu zbog toga što je pevala na žurki dva dana nakon što je Šaban poginuo i ona je tada, u izjavi za Espreso.rs objasnila zašto je pristala da odradi ovaj nastup.

– Neki su mi pisali na Instagramu da treba da me bude sramota što sam pevala, a Šaban je umro. Ja nisam htela da odbijem poziv produkcije jer dugo godina imam dobru saradnju sa Pinkom. Smatram da nisam uradila ništa strašno. Ne verujem da će kolege, čak i one koje su bliske bile sa njim, otkazati svoje nastupe. Prosto, to je naš posao. I to veče pre mene u emisiji Amidži šou bili su Darko Lazić, Seka Aleksić i Đani i promovisali su i nove pesme i smatrala sam da ne radim ništa pogrešno – odgovorila je Jadranka tada i dodala:

– Desilo mi se čak da sam pevala kada sam znala da mi je majka na samrti. Uveče sam pevala, mama mi je ujutro preminula. I ja sam znala da mi mama neće preživeti. To je takav posao i verujem da su mnoge kolege imale slične situacije. Čak mislim da mi ni sam Šaban ne bi zamerio.

.

.

espreso.rs
Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Egzotična dinja

Milena Ćeranić opet u vezi sa zauzetim košarkašem