in

Đoković je sada čovjek koji hoće da ubije Bambija

Slatka-Tajna.Eu

Endi Rodik, nekada najbolji teniser svijeta i osvajač US opena, na zanimljiv način je prokomentarisao diskvalifikaciju Novaka Đokovića sa njujorškog grend slema.

Đoković je završio učešće na US openu u četvrtom kolu, pošto je krajem prvog seta duela sa Pablom Karenjom Bustom, lopticom pogodio linijskog sudiju u glavu.

Novak je nenamjerno pogodio ženu koja je pala na zemlju u bolovima, poslije čega je odlukom supervizora odstranjen iz takmičenja.

Rodik smatra da je ta situacija dodatno uticala na Đokovićevu već negativnu sliku kod velikog broja navijača.

“U očima navijača, on je sada čovjek koji hoće da ubije Bambija”, slikovito je Rodik objasnio trenutnu situaciju.

“U ovom periodu njegove karijere, kada svi vole Rodžera Federera i Rafaela Nadala već mnogo dugo, Novak je na neki način negativac”, kaže Rodik.

Amerikanac se osvrnuo i na sam trenutak kada je, kako kaže, Srbin prizvao nesreću.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Bio je to izuzetno nesrećan trenutak, ali je stavio sebe u poziciju u kojoj je, time što je uradio, prizvao nesreću i već svršen čin. Odatle više nema izvlačenja”, istakao je Rodik.

On je dodao da se osvajač 17 grend slemova nije najbolje ponio ni nakon diskvalifikacije.

“Ono što me više brine jeste 20-minutna komunikacija poslije incidenta, kada nije djelovao previše zabrinuto za gospođin vrat ili šta već, a potom je propustio i konferenciju za medije. To je dodatno pogoršalo situaciju”, ističe Rodik.

Takođe, Endi je prokomentarisao i sve ono u čemu je najbolji srpski sportista učestvovao u posljednje vrijeme, a tiče se izbora na čelu ATP-a, nove asocijacije igrača, zaražavanja korona virusom na Adrija turu…

“Posljednjih šest mjeseci je za njega bio PR debakl”, kazao je Rodik.

(RTS) 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fascinantan prizor u polju djeteline povodom 100 godina Tatarstana – Virus korona

Stay Home Workout Plan : Bodyweight Training