in

Carinici tražili od Marije Šerifović da otvori kofere, ono što su vidjeli ih je ŠOKIRALO!

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša na garderobu troši nemilice, ali dovoljno je pametna da dugačke spiskove haljina iz nove kolekcije poznatih brendova ne šalje mužu Dušku Tošiću, kako se čovjek ne bi šlogirao, nego drugarici Mariji Šerifović, koja je imala dovoljno vremena, ali i para da sve to pazari u Americi, gdje je boravila ovog ljeta.

Ali, drugarice nisu predvidjele da i pobjednicu Evrovizije mogu da pretresu carinici na aerodromu, a baš se to desilo. Da li je ljudima bilo sumnjivo što Šerifovićka vuče ogromne kofere, te su je zamolili da se pomjeri u stranu i dozvoli im detaljan pregled prtljag, iako nije ništa prijavila.

– Kada su otvorili kofere i počeli da vade elegantne haljine, jednu za drugom, samo su se zgledali. Svima je jasno da Marija nikad nije obukla haljinu, a sad ih ima na desetina i to prelijepih, preskupih i potpuno novih. Mariji je prvo bilo neprijatno, a onda je počela da se smije.

Smijali su se i carinici, jer im je bilo jasno da ovo nije garderoba za nju, nego poklon nekoj ljepotici. Marija se prvo sprdala na svoj račun, govoreći kako je odlučila da promijeni stil oblačenja, te da će od sada nositi samo haljine i da će je uskoro tako obučenu gledati u žiriju “Zvezda Granda”, a onda je priznala da je sva ta garderoba za njenu koleginicu Jelenu Karleušu. Još je objasnila da bi se JK naljutila da joj nije donijela sve što je poručila, jer toga u Srbiji nema da se kupi. Kada su carinici prokomentarisali da su mnoge etikete isječene, što je očigledno bilo urađeno da bi se izbjegla velika carina, Marija je tvrdila kako su haljine jeftine.

Na kraju je uspjela da ih razoruža svojom harizmom. Realno, zašto bi uzimali pare, kad te haljine nisu za preprodaju. Naime, prema carinskom zakonu, za svu novu robu, vrijedniju od 100 eura, plaća se odgovarajuća dažbina prilikom ulaska u Srbiju, a svaki putnik na graničnom prelazu mora da prijavi da li tako nešto nosi sa sobom, bez obzira na to da li je riječ o odjeći, tehničkim uređajima, nakitu…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ukoliko vrijednost robe prelazi 3000 eura, onda roba mora da se carini u redovnom carinskom postupku, a ne u takozvanom skraćenom na graničnom prelazu, a vrednost Marijine robe je premašila 3000 eura, ali uspjela je da se izvuče na šarm – kaže izvor blizak pjevačici.

Da Šerifovićka nije slagala kada je rekla da su haljine za Jelenu, doka je i poruka njene koleginice na društvenoj mreži Instagram – “Otišla si po moje predivne haljinice” – napisala joj je JK početkom avgusta kada je Marija postavila sliku sa ljeta za Ameriku.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ništa nije brže i ukusnije od pizze s tortiljom / Bljesak.info

Savjeti pomoću kojih ćete imati savršeno držanje