in

Aerodrom u Tuzli smanjuje plaće za 20 posto / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni aerodrom u Tuzli susreće se s financijskim problemima zbog smanjenog obujma poslovanja u vrijeme pandemije korona virusa, pa je zato menadžment aerodroma odlučio radnicima smanjiti plaće za 20 posto, poništiti natječaj za prijem novih zaposlenih, kao i putnicima uvesti pristojbe, objavio je Klix.

Poslije ponovnog pokretanja rada Međunarodnog aerodroma u Tuzli kompanija WizzAir je uspostavila sve letove kao i prije pandemije.

Zbog strogih procedura koje su nametnule nove mjere zabilježen je, međutim, drastičan pad broja prevezenih putnika, pa su prvenstveno privremeno otkazani letovi prema Beču i Salzburgu u Austriji, a zatim i Billundu u Danskoj.

Kako je rečeno iz Međunarodnog aerodroma u Tuzli, u proteklom razdoblju smanjen je broj letova i prema Dortmundu u Njemačkoj s pet na tri tjedno.

Putnici će također u švedski Vaxjo umjesto dva puta tjedno moći putovati samo jednom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Od 7. rujna najavljeno je otkazivanje letova za njemački Friedrichshafen, a bit će smanjen i broj odlazaka za Memmingen, Malmö, Eindhoven i Göteborg.

Broj prevezenih putnika i prihodi na tuzlanskom aerodromu manji su za 40 posto u odnosu na prethodnu godinu, a problem im je stvorilo i to što 75 dana u jeku pandemije korona virusa nisu radili, prenosi Tanjug.

 

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Unauthorized Affiliate – error page

22 godine sretnog braka Branka Đurića Đure s lijepom Tanjom Ribič: Objavili fotku s vjenčanja, evo kako su izgledali