in , , , , ,

AGENCIJA JOKER – PROZOR U SVET

Slatka-Tajna.Eu

Jedan od trenutno najboljih distributera GO4YU televizije u Nemačkoj je svakako agencija AGENTUR JOKER, vlasnika Saše Boškovića iz Frankfurta, čija se predstavništva nalaze u Frankfurtu i Ofenbahu.

U ekskluzivnom razgovoru za portal Vesti online, ispričao nam je svoju životnu i poslovnu priču:

– Zahvaljujući velikoj podršci GO4YU tima iz Beograda i uz zalaganje i iskustvo saradnika AGENTURE JOKER uspeli smo da otvorimo širom vrata GO4TV usluzi na tržištu Nemačke. U međuvremenu došli smo do zavidnog broja korisnika koji se povećava svakog dana, kaže nam gospodin Bošković, čiji put do uspešnog biznismena nije bio nimalo lak.

Saša Bošković je rođen u metropoli na Majni sredinom sedamdesetih godina gde je sa značajnim uspehom završio Ekonomsku školu, odsek za turizam. Iako je rođen u Frankfurtu, vaspitavan je da voli svoju zemlju i grad Niš odakle je poreklom. U želji da spoji posao i ljubav prema svojoj zemlji odlučio je da započne privatni biznis. U početku je bio orijentisan na iznajmljivanje i prodaju domaćih filmova našim zemljacima otvorivši video klub Joker u Ofenbahu, da bi slučajan susret sa Dejanom Radovićem, tadašnjim direktorom JAT-a u Frankfurtu iz korena promenio njegov život. Počinje sa turističkim poslovima i saradnju sa prestavništvom JAT-a u Frankfurtu, a ranije poznanstvo sa Trajčetom Davčevim mu pomaže u saradnji sa Touring-om.

– Poslovanje moje Agenture Joker napreduje i grane delatnosti firme se proširuju. Pored prodaje avionskih i autobuskih karata, turizam dobija na značaju i Joker postaje prava turistička agencija, pa sam 2009. godine, pored predstavništva u Ofenbahu otvorio i drugo predstavništvo u Frankfurtu. Oba predstavništva i danas posluju na istim adresama. U isto vreme ulazim u još jednu delatnost i postajem distributer jedne televizije za dijasporu. Svojim zalaganjem i već renomiranim poslovanjem i imenom Agenture Joker, uspeo sam da je uzdignem na visok nivo sve do trenutka kada su se naši putevi razdvojili 2019. godine. Održati dobro poslovanje nije bilo lako. Kao i svaki uspešan preduzetnik bio sam meta raznih podmetanja i saplitanja, ali sam sve to prevazišao jer sam imao svoj cilj i bio sam uporan.

– Moja upornost kao distrubutera je bila poznata, a preko Branka Radovanovića, generalnog konzula Republike Srbije u Frankfurtu, upoznajem čelne ljude Telekoma Srbija. Ubrzo dobijam ponudu za saradanju na projektu za dijasporu, GO4YU televizije – GO4TV. Prepoznao sam da se radi o odličnoj ideji i sa mojim iskustvom u tom poslu vrlo brzo sam postao distributer GO4YU za Nemačku. GO4TV je legalna i pouzdana televizija preko interneta iza koje stoji gigant Telekom Srbija. Pored GO4TV usluge, u AGENTUR JOKER-u i dalje su u ponudi usluge internet provajdera, avionske i autobuske karte za putovanja ka svim svetskim destinacijama, rezervacije hotela, Rent a car usluge i putna osiguranja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










AGENTUR JOKER se nalazi u Frankfurter Str. 13-15 u Ofenbahu i Mainzer Landstr. 262 u Frankfurtu i na ovim lokacijama možete potražiti GO4TV uslugu koja omogućava gledanje preko 250 EX-YU TV kanala, među kojima su i ekskluzivni kanali: RTS, BN, Hayat, OBN, Federalna TV, RTRS, ATV i K3. Novina su Star paketi, koji će zadovoljiti i najprobirljivije korisnike, jer su u njihovoj ponudi najgledanije serije sa Balkana, a za vreme vanredne situacije kompanija GO4YU je svim korisnicima GO4TV usluge omogućila besplatno gledanje preko 250 filmova iz GO4TV Video kluba.

Da biste postali korisnik GO4TV usluge, dovoljno je da posetite jednu od filijala u Frankfurtu ili Ofenbahu gde ćete dobiti sve informacije i istog dana možete da postanete jedan od njihovih brojnih korisnika. Na raspolaganju su vam i portal www.go4yu.agenturjoker.de, kao i telefoni +49 69 7391 4661 u Frankfurtu i +49 69 8090 6333 u Ofenbahu. Dobrodošli!

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Besplatan kod – Agentur Joker – Go4Yu

301 Moved Permanently