in

OPLJAČKANA KIJA KOCKAR: Uzeli joj sve

Slatka-Tajna.Eu

Kija je očajna jer je usred Hrvatske ostala bez prebijene pare, pa je morala ranije da se vrati u Beograd. Sve se odigralo u jednom restoranu, gdje je otišla s prijateljicom na večeru. U jednom momentu joj je zazvonio telefon, pa je izašla napolje kako bi na miru razgovarala, a njena drugarica je tada otišla do toaleta – priča izvor blizak Kockarevoj.

Kada su se vratile za sto, nastavile su da ćaskaju još pola sata ne sluteći da su pokradene. Kija je shvatila da joj nema torbe tek kada je trebalo da plati račun – uhvatila se za naslon stolice, ali torbe nije bilo i odmah je nastala opšta frka! Kija se uspaničila i mahnito gledala da li neko ima njenu torbu, međutim počinilac nije bio na vidiku. Očigledno je lopov motrio na Kiju i iskoristio trenutak njene nepažnje. Kockareva je bila očajna jer je u toj torbi sav novac kojeg je ponijela na ljetovane.

Slučaj je odmah prijavila u najbližoj policijskoj stanici, gdje su joj uzeli podatke i rekli da će joj javiti ukoliko budu pronašli lopova. Poslije incidenta vratila se u hotel i ranom zorom krenula za Beograd.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Trebalo je da ostane još tri dana na moru, ali nije imala više para, pa je prekinula odmor. Ovo joj baš nije trebalo sada kada nema tezge, a nju su još i pokrali. Ali proći će je to, ona je jaka žena. Navikla je da se bori kroz život, rekao je izvor upućen u dešavanja, piše republika.rs.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sarajevo ispalo iz Lige šampiona, ali i debelo oštećeno u Bjelorusiji

Manjine u hrvatskoj vladi su europska poruka susjedima