in

EHF prolongirao mečeve EHF kupa zbog pandemije

Slatka-Tajna.Eu

Usljed pandemije virusa korona, koja ne jenjava, Evropska rukometna federacija (EHF) je donio odluku da se odigravanje utakmica drugog i trećeg kola EHF kupa (stari naziv Čelendž kup), pomjeri za jedan mjesec te da se utakmice, umjesto u oktobru i novembru, igraju u novembru i decembru, saopšteno je iz EHF-a.

EHF je ovu odluku donio nakon obavljenih razgovora sa savezima i klubovima čije su utakmice bile zakazane za predstojeće sedmice.

Budući da i dalje postoje procedure i restrikcije kada su putovanja u pitanju, kao i to da je većina klubova učesnika EHF Kupa sa ograničenim finansijskim resursima, odlučeno je da se termini odigravanja pomjere, kako bi klubovi imali više vremena za pripremu i organizaciju samih utakmica i putovanja. T

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


akođe, poznato je da je decembar u kalendaru EHF-a oslobođen utakmica, što će u ovom slučaju omogućiti odigravanje utakmica trećeg kola u decembru, dok će se utakmice drugog kola igrati u novembru. Odigravanja utakmica prvog. kola, koje je probitno planirano za septembar, neće biti, zbog nedovoljnog broja timova.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Džim Keri provocira Donalda Trampa

PODRŠKA PRIJATELJU: Edita Aradainović stala na stranu Baka Praseta usred seks skandala