in

Ekspanzija otkriva: Zašto je Ceca otjerala konobara sa svog nastupa u Banjoj Luci – Ekspanzija.com

Slatka-Tajna.Eu

U „Pin klubu“ u  gradiću Kolbach koji graniči sa Švicarskom i Austrijom, upoznali smo izvjesnog konobara Ranka koji je rodom iz Banje Luke.

Ranko nam je u razgovoru otkrio kako spomenuti klub ima dugu tradiciju, a nekada devedestih godina zvao se „Valentino“ čiji vlasnik je bio Haro Samardžić i tada u to vrijeme u tim istim prostorijama gostovala je i ujedno i boravila popularna Ceca sa tadašnjim djevojačkim prezimenom Veličković.

-Njih dvoje su bili baš zaljubljeni. Baš se vidjelo da je to bila prava ljubav. A, kad se sve to završilo kako se završilo, ja sam , mislim 1998. godine otišao na Cecin koncert u Banjoj Luci, ali kada me vidjela samo je mi je pokazala rukom da izađem i ništa ne pričam. Tada sam vidio da je s njom bio Arkan.  A, ovog talentovanog Benjamina baš volim zbog toga što je dobar pjevač, liči na Baju,a Baja je baš moj dobar poznanik – rekao nam je Ranko, stari iskusni konobar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podijeli

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lom u „Pin klubu“: Viki Miljković nije željela komentirati ponašanje Jelene Karleuše, zašto je mladog Benjamina Kličića tražio konobar iz Banje Luke

Enisa Terzić maskama obezbijedila komšiluk u New Yorku