in

Nikolina Pišek nakon pljačke objavila video iz vile: Evo šta su im sve ukrali!

Slatka-Tajna.Eu

Nikolina i Vidoje Ristović izbačeni su, tvrdi voditeljka, iz vile u Kaštelima, koju su rentirali na 14 dana za 20.000 evra.

Vlasnik vile je nakon incidenta rekao da su mu “uništavali kuću”, nakon čega je Nikolina hrvatskom portalu dalmatinskiporatl.hr dostavila snimke nastale te noći, a na kojima se vidi u kakvom je stanju nekretnina.

– Uništavali kuću? Evo, tu su video snimci pa možete vidjeti kako izgleda devastirani enterijer vile. Tako valjda želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 hiljada evra gotovine i dragocjenosti koje su nam odnijeli iz vile. Tvrdim da je sve iscenirao kako bi se domogao vrijednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena – kaže Nikolina aludirajući na vlasnika vile.
– Ženu koja je trebalo da nam bude na raspolaganju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bi teškom mukom dobili. Vlasnik je bio jako dobro upoznat što imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičajeno i nije primjereno pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljivač i da su ga smirili, ma što to značilo. Usto, enterijer i eksterijer pokriveni su video nadzorom – nastavila je.

Tri dana prije no što su nam sprečili ulazak u vilu, a to je bilo svega 30 sati prije našeg ček-auta, Vidoje je ukucao pogrešnu šifru u sef koji se zablokirao pa je vlasnik otključao sef i video šta je sve u njemu. Vidjela sam da se znaju sa obezbjeđenjem, od njih nismo dobili nikakvu zaštitu. Rekli su da ne mogu zadirati u privatno vlasništvo. Podnijela sam pritužbu na njihovo postupanje – objašnjava Pišek-Ristović.

Index.hr prenio je detalje o tome koliko su oštećeni Nikolina i Vidoje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsetimo, Nikolina i Vidoje sa djecom i prijateljicom zakupili su za 20.000 evra vilu u Kaštelima, na 14 dana. Predzadnje večeri pred vilom su ih navodno dočekali ljudi iz obezbjeđenja i zabranili im ulazak. Naknadno su dozvolili Nikolininoj prijateljici i ćerki da uđu u vilu i pokupe stvari, ali novac i dragocjenosti, skupe satove i nakit, navodno nisu pronašli.

Nikolina je pozvala policiju, međutim, od njih nije bilo velike pomoći.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Potencijalni rivali Sarajeva Dinamo Brest i Astana

Donesena instrukcija za raspodjelu detašmana za zapošljavanje radnika iz BiH u Njemačkoj